سلام. بچه ها باردارم طبعا روزه که نمیتونم بگیرم. از اون طرف تو نماز خوندن هم خیلی کاهلی میکنم. خیلی حالم بده. میخوام بخونم ولی نمیتونم. معده دردم دارم همراه حالت تهوع. حتی نمیتونم کار خونه برسم. گوشت خام میبینم بدم میاد واسه همین آشپزی هم نمیکنم. میخوام بگم حالم اینقدر بده ولی دلم نمیاد نماز نخونم. نمیدونم اصلا اینا به هم ربط دارن یا نه.. اگه کمکی میتونید کنید دوستانه کمکم کنید مرسی
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
والا حق داری .زندگیت بهم ریخته .ناراجت نباش.ازکسی نمیتونی کمک بگیری؟
برای دلدردت عرق نعنانمیتونی بخوری؟قرص ویتامین ای برای تهوع میدن باردارا
اب برای خوردن هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!!
من هم همین الان تو ذهنم بود که دوس دارم یه همچینتاپیکی بزنم بلکه یکی حرفش به دلمبشینه که تاپیک تو رو دیدم. از وقتی برای پنجمین بار سقط شد بارداریم، نماز رو گذاشتمکنار. به کل دلم شکست. می دونم غیر منطقی. اما خیلی دلم میخواد دوباره بخونم ولی نمیتونم واقعا
والا حق داری .زندگیت بهم ریخته .ناراجت نباش.ازکسی نمیتونی کمک بگیری؟ برای دلدردت عرق نعنانمیتونی بخ ...
زندگیم کلا بهم ریخته... حتی ناهار امروزم بنده خدا شوهرم درست کرد که من فقط یه چیزی بخورم. دوروز دیگه میخوام برم دکتر زنان ببینم اون چی میگه ولی دوروز پشت هم یکم عرق نعنا خوردم خیلی جواب نداد. یه دونم امروز قرص پنتاپرازول خوردم. تا ببینم فردا حالم چجوریه... میترسم سرخود قرص بخورم