سلام. بچه ها باردارم طبعا روزه که نمیتونم بگیرم. از اون طرف تو نماز خوندن هم خیلی کاهلی میکنم. خیلی حالم بده. میخوام بخونم ولی نمیتونم. معده دردم دارم همراه حالت تهوع. حتی نمیتونم کار خونه برسم. گوشت خام میبینم بدم میاد واسه همین آشپزی هم نمیکنم. میخوام بگم حالم اینقدر بده ولی دلم نمیاد نماز نخونم. نمیدونم اصلا اینا به هم ربط دارن یا نه.. اگه کمکی میتونید کنید دوستانه کمکم کنید مرسی
زندگیم کلا بهم ریخته... حتی ناهار امروزم بنده خدا شوهرم درست کرد که من فقط یه چیزی بخورم. دوروز دیگه ...
قرص نخور پنتاپرازول که یه دونه ججواب نمیده۱۴روزناشتابایدبخوری.ازیه کسی کمک بگیر حتی کارگرخانم.یه روزبیار تونتونظافت کنه غذای سبک وغیرچرب چندوعده بپزه بزاره یخچال.لباساتوبشوره .دکترم رفتی یکم پیازداغشوزیاد کن وشدیدتربگو چون دردردیاتهوع همه باردارادارن اهمیت نمیدن میگن تحمل کن
اب برای خوردن هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!!
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
ان شاالله، توکل به خدا..ممنونم عزیزم، ان شاالله شمام بارداری راحتی رو پشت سر بذاری بسلامتی بچتو بغل ...
شاید بدنت نیاز به استراحت بیشتری داره.. ولی نگران نباش عزیزم الان کلی راه وجود داره برای بارداری سالم. از اطرافیان خودم بودن که بعد چندسال بچه دارشدن... فوق فوقش میتونید رحم اجاره کنید.. ولی قبلشم کلی درمان دیگه هست.. توکلتون به خدا باشه.. دعا میکنم تو این ماه به خواسته دلت برسی.