2777
2789
عنوان

خانواده ی نامزدم فهمیدن من حامله ام

1453 بازدید | 60 پست

ناخواسته از نامزد عقدی خودم حامله شده م، تا بهش خبر داده م رفته به مامانش گفته. اونا هم الان از من شاکی هستن که چرا حواسم نبوده. خواهر نامزدم امروز زنگ زد کلی اعصابمو خورد کرد. هنوز خانواده ی خودم نمیدونن. خیلی استرس میکشم.

نا خواسته؟؟؟چقد بدم میاد روند تولید مثل رو انجام میدن بعد با کلمه ناخواسته درپوش میزارن رو همه چی!

این انتخاب شما بوده پس ناخواسته محسوب نمیشه/!

پای کاری ک کردین وایسید و به هیچکی ام قرار نیست حساب پس بدین

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ب بد و خوبش کاری ندارم

ولی خداییش چرا حواستون نیس خب...

الان ک ماشالله بچه ۴ ساله هم میدونه جریان حاملگی از ج قراره

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...

خب ،از همسرت باردار شدی سرزنش نداره 

یعنی شوهرت جربزه نداره این اجازه رو به دیگری نده تو رو سرزنش نکنن

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

😑🤐نکنه لک لک آورده ک همه از تو عصبی ان

پس پسر نقش بوق رو داره اینجا

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤

خب زنشی به کسی ربطی نداره برین سر خونه زندگیتون 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

چنتا پیج تو اینستا دارم که همشون متخصص زنان هستن 

میگن اصلن چیزی به نام ناخواسته وجود نداره اگه شما نخواستین پس کی خواسته لک لک که نیاورده 

هرکی رابطه داره باید احتمال بارداری هم بده پس سهل انگاری از خودتون بوده و خودتون خواستین که اینطور شده