2777
2789
عنوان

عکس بچه خودم و بچه رفیقم😌😌

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 52 پست
برو دعا کن الان دارم سحری میخورم وگرنه شبیه گوسفند قربونی خون توی تاپیکت فواره میزد😒😂😂😂

یا خداااااااا😂😂😂😂😂😂😂

خدا بهم رحم کرد😂😂😂

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از جلو چشمام دود شو😂😂😂

چشم دود شدم😂😂😂💥💥

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)
افرین😂😒

😂😂😂❤

🧡😒😂😁

😂🙄❤

@نی_نی_یار_3     سلام وقتتون بخیر میشه کاربریه neginnn864213 رو برگردونین؟؟ بی دلیل تعل ...

تاپیک انتخابات داشتین 3 هفته دیگه

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

اخه من اصلا حرفی نزدم که بخوام تعلیق شم نه توهینی نه چیز دیگه ای

تاپیک مربوط با انتخابات و بحث سیاسی ممنوع در سایت

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

@parrri   پرررررری😭😭😭تعلیقم کردن نمیتونم نی نی یار ۵ رو تگ کنم تو میتونی برام تگش کنی؟؟

عه نگینی؟؟؟؟کی تعليق شدی😐😐😐😐ببین برو تو تماس با ما پیام بفرست چند باررر باز میکنن 

عه نگینی؟؟؟؟کی تعليق شدی😐😐😐😐ببین برو تو تماس با ما پیام بفرست چند باررر باز میکنن 

اره🥺🥺

دیروز داشتم بهت پیام میدادم همون لحظه به سرعت نور تعلیق شدم اصلا حرفی نزدم که بخوام تعلیق شم😐فقط تاپیک برا انتخابات بود😐

یبار پیام دادم باید نام کاربری رو هم بگم که باز کنن؟

بر تیر جورتان ز تحمل سپر کنیم… این سختی کمان شما نیز بگذرد💚🤍❤️