2777
2789

وابستگی  نمیاره؟؟،من سه روزه میخورم ولی قفسه سینم دردمیکنه بنظرتون  مال قرصه  یابخاطر  استرس  اظطراب؟

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
مادرم 10 ساله میخوره منم 1 سالی هست قرص برای تنظیم فشار خون و استرس و قلب هستش شما برای چی میخوری ...

ااسترس واظطراب  دوزش  ۲۰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرم 10 ساله میخوره منم 1 سالی هست قرص برای تنظیم فشار خون و استرس و قلب هستش شما برای چی میخوری ...

من فشارم همیشه ۱۲ هست شماواسه  چی میخورین

ااسترس واظطراب  دوزش  ۲۰

نه فکر نمیکنم از عوارض قرص باشه شما اگه احساس می‌کنید به خاطر قرصه دوز 10 بخورید 

وابستگی هم نداره من هر چن وقت هی میخورم باز ول میکنم

اما از نظر خودم و خانوادم بعد مصرف این قرص خیلی حالم بهتره

نه فکر نمیکنم از عوارض قرص باشه شما اگه احساس می‌کنید به خاطر قرصه دوز 10 بخورید  وابستگی هم ن ...

شما واسه چی میخورین 

من فشارم همیشه ۱۲ هست شماواسه  چی میخورین

من یک مدت مشکل قلبی داشتم (قلبم درد میگرفت تیر می‌کشید نفس که میکشیدم بدتر میشد ینی یا باید نفس کشیدن رو انتخاب میکردم یا درد قلب رو..... نفس که میکشیدم انگار قلبم باد میشد میخواست بترکه خلاصه نوار قلب دادم گفتن مشکل جسمی نیست از احساسات و استرس میاد) 

باز مشکل معده و گوارش هم داشتم (هزار تا آزمایش و سونوگرافی و.... اخر گفتن از استرسه) 

بهم این قرص رو دادن البته قبلش هم روز هایی که امتحان داشتم میخوردم 

از وقتی این قرص رو خوردم قلبم کاملا خوب شده فقط معدم هنوز مشکل داره