بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اوو پس من بزرگترم من تا کارشناسی ببشتر نخوندم درحال حاضر دوسالو نیمی هست شاغلم 😁قدم بلنده ریزه میزه نیستم زیاد با ادمای رو مخ حال نمیکنم بااینکه ادم جدی هستم ولی احساساتی و مظلومم ولی وراج😂 صدامم به قیافم نیمخوره 😃غذا قیمه دوست دارم و سالاد ماکارانی رنگ بنفش گل ارکیده قنادی رو هم دوست دارم گاهی اوقات سفارشات کوچیک میگیرم ،حالا تو درحدی بگو ک اشنابشیم
حالا منی ک با کسی نبودم☹️🤦🏻♀️شلخته درو کن به خوشه چین هام چیزی برسه😂اومدیمو نیمه من تو اون ۷۱۷نف ...
خب من زیاد جوین میدم توگپ ها حتی تو گوگل گپ های خارجه رو پیدا میکنم جوین یدم یادمه تو تلگرام نزدیک دویست تا گپ بالا7000جوین بودم خب دیگه همه شکوندنم منم دیگه اهلش نیستم خب ول الان دنبال سلبریتی و سفیرشدن برند های مارک و اینا هستم ی روز تمام دوستام ب خاطر شغلم سیلبریتی باشن مثلااحساس خاص بودن میکنم خب ول دیگه پا نمیدم چیز سختی نیست باید مخ بزنی همه بیان دنبالت...خیلی تجربه کردم...الان ک فکر میکنم احساس میکنم جزو افراد خاص بودم ک بالای 700تا رفیق داشتن ک فقط بیس چهار ساعته چت میکردن😂