2777
2789
عنوان

🙂ریلیشن شیپ😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 48 پست
😂😂گفتم  اصن سلیقه من نیستین🤦🏻‍♀️😂ولی رومخن دیگ پسرای این سنی فک میکنن الان باید تو بیو اسم ...

میشه نگم؟؟ 👀

تو سایت نگفتم ب کسی😁

کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی‌خیالش عقاب تو تنهایی می‌میره😁😁

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
😂😂😂 باشه من الهه م ۲۱سالمه مشهدیم  با شرایط من مقایسه کن خودتو😁بعد ایدی اینستامو بهت میدمذ

شرایط نمیخواد میخواد؟! 😂

اینستا ندارم😑🚶‍♀️

کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
غرورم نمیزاره والا ادم خوب پیدا نمیشه من ک توقعاتم بالاعه اصلا پیدا نمیشه 717تا دوست داشتم خب ولی کا ...

حالا منی ک با کسی نبودم☹️🤦🏻‍♀️شلخته درو کن به خوشه چین هام چیزی برسه😂اومدیمو نیمه من تو اون ۷۱۷نفر بود اه😂😂گند زدی به زندگیم😂😂🌸

اونقدا تفاوت سنی نداریم😁 درس میخونم🙂🚶‍♀️

اوو پس من بزرگترم من تا کارشناسی ببشتر نخوندم درحال حاضر دوسالو نیمی هست شاغلم 😁قدم بلنده ریزه میزه نیستم زیاد با ادمای رو مخ حال نمیکنم بااینکه ادم جدی هستم ولی احساساتی و مظلومم ولی وراج😂 صدامم به قیافم نیمخوره 😃غذا قیمه دوست دارم و سالاد ماکارانی رنگ بنفش گل ارکیده قنادی رو هم دوست دارم گاهی اوقات سفارشات کوچیک میگیرم ،حالا تو درحدی بگو ک اشنابشیم

حالا منی ک با کسی نبودم☹️🤦🏻‍♀️شلخته درو کن به خوشه چین هام چیزی برسه😂اومدیمو نیمه من تو اون ۷۱۷نف ...

خب من زیاد جوین میدم توگپ ها حتی تو گوگل گپ های خارجه رو پیدا میکنم جوین یدم یادمه تو تلگرام نزدیک دویست تا گپ بالا7000جوین بودم خب دیگه همه شکوندنم منم دیگه اهلش نیستم خب ول الان دنبال سلبریتی و سفیرشدن برند های مارک و اینا هستم ی روز تمام دوستام ب خاطر شغلم سیلبریتی باشن مثلااحساس خاص بودن میکنم خب ول دیگه پا نمیدم چیز سختی نیست باید مخ بزنی همه بیان دنبالت...خیلی تجربه کردم...الان ک فکر میکنم احساس میکنم جزو افراد خاص بودم ک بالای 700تا رفیق داشتن ک فقط بیس چهار ساعته چت میکردن😂