2777
2789
عنوان

🙂ریلیشن شیپ😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 48 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موافقم بنظرم باید جوری باشیم که تو رابطه همو خوشحال کنیم ن باعث ناراحتی هم بشیم

منظورم ریلیشنشیپ نبودا👀

رفیق بود😂

کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
باید واست پیش بیاد خیلی چیزا ملاکه قیافه اخلاق فرهنگ خانواده پول و خیلی چیزها

همه چیز مهمه دوست دارم همونقدر ک من درامد دارم اونم همون اندازه درامدش باشه یا بیشتر ،سنش باید بیشتراز من باشه،اخلاق و رفتارش  محترمانه باشه ،سختگیر نباشه قیافه درحال حاضر ملاک نیست برام خودمم نه زشتم نه خوشگل معمولیه معمولی ☹️

من دوستِ پسر زیاد دارم همشونم فان و خلوچلن😂ولی من گند اخلاقم بعد همسنم هستیم بارملاکای من جور ...

حتی پسرم نبود👀😂😂

اصن اشتب اومدم تاپیکت😂

منم با پسرا حال میکنم میدونی

دوس دارم دوستِ پسر داشته باشم اما نمیشه🙂

کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
حتی پسرم نبود👀😂😂 اصن اشتب اومدم تاپیکت😂 منم با پسرا حال میکنم میدونی دوس دارم دوستِ پسر داشته ...

😃😃ها دوست هم جنس😂😂😂منو باش خخخ  چرا نمیشه؟؟دوست پسر داشته باشی؟

😃😃ها دوست هم جنس😂😂😂منو باش خخخ  چرا نمیشه؟؟دوست پسر داشته باشی؟

همچنان منظورم رفیق پسر بودا😐😂

وای چرا همچین شد😂👀

چون عرف نمیپسنده و بد میدونه

دوست ندارم پنهان کاری داشته باشم از خانوادم

همچنان منظورم رفیق پسر بودا😐😂 وای چرا همچین شد😂👀 چون عرف نمیپسنده و بد میدونه دوست ندارم پنها ...

😂😂😂😂هرچی پیش میریم بدتر میشه ک🤦🏻‍♀️منم منظورم دوست پسر نبود  مردی بالغی بود ک وقت بگذرونیم و اشنا بشیم 😂البته ک از یکی خوشم میاد 🙂ولی اون نه☹️🥺ناراحتم میکنه

😂😂😂😂هرچی پیش میریم بدتر میشه ک🤦🏻‍♀️منم منظورم دوست پسر نبود  مردی بالغی بود ک وقت بگذرونی ...

بزار من منظورمو از اول بگم پیچید توهم همچی😂

پست اولی ک گذاشتم منظورم دوست دختر بود

از پستای بعد دوستای پسری بود ک مث دوستای دخترمن 

ینی رابطه عاطفی نباشه

دوست باشیم😂

دو یو اندرستند؟! 😂

بزار من منظورمو از اول بگم پیچید توهم همچی😂 پست اولی ک گذاشتم منظورم دوست دختر بود از پستای بعد د ...

ارهه دیگ فهمیدم خنگ نیستم ک😂😂😂اولش پیچیده شد 

من اصلا رفیقه دختر ندارم رفیق پسرم زیاد دارم همه هم سنو سالیم ☹️رو مخن😂همشونم فک میکنن من دوست دخترشونم واسه همین رو مخه🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ارهه دیگ فهمیدم خنگ نیستم ک😂😂😂اولش پیچیده شد  من اصلا رفیقه دختر ندارم رفیق پسرم زیاد دارم ...

😂😂😂

پسرا همینجورن😐😂

بگو بشون قصدت چیه👀

😂😂😂 پسرا همینجورن😐😂 بگو بشون قصدت چیه👀

😂😂گفتم  اصن سلیقه من نیستین🤦🏻‍♀️😂ولی رومخن دیگ پسرای این سنی فک میکنن الان باید تو بیو اسمشونم بنویسی با ی حلقه و گل😂😂😂😂😂

😂میگم بیا منو تو باهم دوست شیم 

چندسالته؟

کجایی هستی؟