2777
2789
عنوان

🙂ریلیشن شیپ😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 48 پست
اوو پس من بزرگترم من تا کارشناسی ببشتر نخوندم درحال حاضر دوسالو نیمی هست شاغلم 😁قدم بلنده ریزه میزه ...

شاغل نیستم

کارم جوریه ک فلن در حال رزومه جم کردنم😂

کوتاه نیسم ولی بلندم نیسم😐

شاید متوسط رو ب پایین اوکی باشه😐😂

منم خعلیییییی وراجم👀

احساساتیم ولی خیلی خیلی خیلی کم بروز میدم

غذا بیشتر فست فود میدوس پیتزا لازانیا

سنتیم قرمه سبزی کباب

کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
شاغل نیستم کارم جوریه ک فلن در حال رزومه جم کردنم😂 کوتاه نیسم ولی بلندم نیسم😐 شاید متوسط رو ب پ ...

😂😂😂کوتاه نیسی ولی بلندم نیستی دقیقا چند؟

ممم من یک خواهر کوچیک تر دارم 

ازاین دخترای پر فیسو افاده نیستم😐 ینی وقتشو ندارم اگر وقت داشتم شاید میبودم نیمدونم😂

قصد دارم مهاجرت کنم  منتظرم به حد کافی شرایط مالیم اوکی بشه 

از مردای سن رده سن متوسط بین ۲۵تا۳۵خوشم میاد 

😐از دوستای دانشگاهمن درحد همون دایرکت اینستا باهم حرف میزنیم ادمی نبودم که بخوام خودمو به زور توی دل کسی جا کنم ☹️😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب من زیاد جوین میدم توگپ ها حتی تو گوگل گپ های خارجه رو پیدا میکنم جوین یدم یادمه تو تلگرام نزدیک د ...

چ اعصابی😐من میترسم برم تو رابطه طرف هی بزنگه یا زیاد چت کنه اعصابم نکشه بلاکش کنم😂 من به خاطر شغلم نمیتونم نوتیفکشنایذگوشیم قطع کنم تو گروهایمذدائم پیام میاد واسه همین جوین نمیشم حتی نمیدونم اگر جوین شم چی بگم😂😂

😂😂😂کوتاه نیسی ولی بلندم نیستی دقیقا چند؟ ممم من یک خواهر کوچیک تر دارم  ازاین دخترای پر فی ...

😂😂

کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)