2777
2789
عنوان

معجزه خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 62 پست

این لینک روتو گوگل کپی کنین گوش بدین

بنده کاربر مرد هستم...خواهرم درخواست نده...اگرم درخواست دادی پیام نده...نمیخام باهیچ نامحرمی ارتباط خصوصی داشته باشم...امان از گناه...امان از روسیاهی...امان از روزی که نزدپروردگارحاضربشیم واز سنگینی گناه ومعصیت خجالت زده باشیم!
گناهه. حالا تو به نیت رسیدن به عشقت بگیر

مرسی عزیزم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات شم حاجت روا 

۱۰۰ تا صلوات به نیت حل مشکلت میفرسم خواهرم 

غصه نخوری ی وقت

درس میشه💜

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
وااای خیلی خوشحال شدم ولی خیلی بی معرفتی ک نگفتی و تگمون نکردی من دعات میکردم چون زیر همه پستا میگفت ...

دورت بگردم به خدا هنوز عقد اینا نکردم هنوز نیاز به دعاتون دارم حضرت فاطمه نگهدار خودت و زندگیت باشه امیدوارم حاجت روا شی 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
بنده کاربر مرد هستم https://www.aparat.com/v/yGrEi/%D8%A8%D8%B1%DA%A9%D8%A7%D8%AA_%D8%AF%D8%B9%D ...

ممنونم آبی نشده 

این لینک روتو گوگل کپی کنین گوش بدین

ابی نیست

۱۰۰ تا صلوات به نیت حل مشکلت میفرسم خواهرم  غصه نخوری ی وقت درس میشه💜

دورت بگردم من الهی خیر ببینی حضرت فاطمه نگهدار خودت و زندگیت باشه امیدوارم حاجت روا شی به حق امام رضا منم دعای توسل میخونم دعات میکنم 

واسه منم دعا کن دلمو خیلی شکونده نامزدم😭😭

حضرتفاطمه کمکت کنه 

منم همش میگفتم خدا حاجت این طاهره رو بده.حالا حداقل بگو اومده سراغت پیام یا چی.

خودم پیامش دادم جواب داد حضرت فاطمه حاجت دلت رو بده و خوشبخت شی 

ابی نیست

عیب نداره

کپی‌کنین تو گوگل سرچش کنین

بنده کاربر مرد هستم...خواهرم درخواست نده...اگرم درخواست دادی پیام نده...نمیخام باهیچ نامحرمی ارتباط خصوصی داشته باشم...امان از گناه...امان از روسیاهی...امان از روزی که نزدپروردگارحاضربشیم واز سنگینی گناه ومعصیت خجالت زده باشیم!
خودم پیامش دادم جواب داد حضرت فاطمه حاجت دلت رو بده و خوشبخت شی 

واای خدا.چه خوب انشالله خبر عقدت و خوشبختی.اگه دعای خاصی یا نذر دیگه کردی بگو.انشاللع نظرش مثبت باشه برا برگشت

خدایا شکرت ❤️