2777
2789
عنوان

معجزه خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 62 پست

هرروز هرچقدر که میتونین دعای توسل بخونین

اثرات زیاد و عجیبی داره

کسی که هرروز روزی چند مرتبه دعای توسل بخونه مطمئنن به حاجتش میرسه

عدد نداره

هرچقدر که میتونین وبراتون مقدوره بخونین

اگه براتون مقدوره صوت حاج آقا بیگلری درباره اثرات هرروز خوندن دعای توسل روتونت سرچ‌کنین وگوش بدین

توآپارات هست حتما‌گوش بدین

خاطرات بین المللی عدد۱۴ ودعای توسل معروفه

بنده خودم تجربه گرفتن حاجات مختلف رودارم باهاش

بنده کاربر مرد هستم...خواهرم درخواست نده...اگرم درخواست دادی پیام نده...نمیخام باهیچ نامحرمی ارتباط خصوصی داشته باشم...امان از گناه...امان از روسیاهی...امان از روزی که نزدپروردگارحاضربشیم واز سنگینی گناه ومعصیت خجالت زده باشیم!
همون طاهره هستی؟ 

همون کدومه ولی طاهرم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا کی چند وقت

هروقت دلت خواست

ولی هر بار خواستی بگی ۷۰ بار بگو

عزیزم نماز شب هم خیلییییی خوبه

من بعضی وقتا روزی ۶ ۷ بار هم ۷۰ مرتبه ای میگم

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
میشه بگی چیکارکردی؟؟عشق من رفت...همونی ام ک باهم چت میکردیم

هیچ کاری دعای مشلول بخون ولی

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
چشمت بی بلا برا منم دعا کن

حاجت روا شی به حق امام رضا 

گرفتم یه هفته خیلی لاغر شدم دیگه مامانم نذاشت  

گناهه.

حالا تو به نیت رسیدن به عشقت بگیر

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
هرروز هرچقدر که میتونین دعای توسل بخونین اثرات زیاد و عجیبی داره کسی که هرروز روزی چند مرتبه دعای ...

دورت بگردم مرسی عزیزم خدا حاجت دلت رو بده 

هروقت دلت خواست ولی هر بار خواستی بگی ۷۰ بار بگو عزیزم نماز شب هم خیلییییی خوبه من بعضی وقتا روزی ...

فدات شم حاجت روا 

بنده کاربر مرد هستم

https://www.aparat.com/v/yGrEi/%D8%A8%D8%B1%DA%A9%D8%A7%D8%AA_%D8%AF%D8%B9%D8%A7%DB%8C_%D8%AA%D9%88%D8%B3%D9%84_%D9%87%D8%B1_%D8%B1%D9%88%D8%B2

بنده کاربر مرد هستم...خواهرم درخواست نده...اگرم درخواست دادی پیام نده...نمیخام باهیچ نامحرمی ارتباط خصوصی داشته باشم...امان از گناه...امان از روسیاهی...امان از روزی که نزدپروردگارحاضربشیم واز سنگینی گناه ومعصیت خجالت زده باشیم!
واااای کشته بودین ما  رو تو هر تاپیکی بودیااا 😃😃😜😜😜😜 برا ما هم دعا کن به حاجتم برسم عشقم ...

اره خودشم پس 😃😃حضرتفاطمه حاجت دلت رو بده و خوشبخت شی 

اسی چندبار؟

هر چند بار ولی ۱۰ بار پشت هم شنیدم