2777
2789
عنوان

معجزه خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 62 پست
پیام دادی؟ به چه بهانه ای؟ اون چی نوشت؟

فقد سلام براش نوشتم اونم جواب داد من نامزدم نه دوست

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
عیب نداره کپی‌کنین تو گوگل سرچش کنین

مچکرم چشم خدا خیرت بده و خوشبخت شی 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واای خدا.چه خوب انشالله خبر عقدت و خوشبختی.اگه دعای خاصی یا نذر دیگه کردی بگو.انشاللع نظرش مثبت باشه ...

فدات شم حضرت فاطمه کمکت کنه من همش دعا اینا خوندم همه چی تورو خدا دعا کن عقد کنیم 

دورت بگردم به خدا هنوز عقد اینا نکردم هنوز نیاز به دعاتون دارم حضرت فاطمه نگهدار خودت و زندگیت باشه ...

مرسی عزیزم. دعاکن علیرضام پشیمون شه. 

همین

اینو استوری کرده بود بنظرت منظورش منم؟

عه گفت من نامزدتم😍

ععزیزم خوشبخت شی الهی 

الهی.توروخدا توام برا من دعا کن بیام خبر خوب بدم اینجا 

انشاللهحضرت فاطمه حاجت دلت رو بده و خوشبخت شی 

مرسی عزیزم. دعاکن علیرضام پشیمون شه.  همین اینو استوری کرده بود بنظرت منظورش منم؟

ععزیزم چند وقته ازش بیخیری؟

حدود 3 ماه. دو روز دیگم تولدشه

خب براش بنویس سلام فقد ببین چیزی مگیه

دورت بگردم من الهی خیر ببینی حضرت فاطمه نگهدار خودت و زندگیت باشه امیدوارم حاجت روا شی به حق امام رض ...

وای عزیزم شرمندم میکنی واقعا ممنونم ازت💜💜💜

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
وای عزیزم شرمندم میکنی واقعا ممنونم ازت💜💜💜

دشمنت عزیزم

شنیدم چله ی حق شناس معجزه می کنه البته سخته ولی تو نت بزن شاید تونستی

برای منم دعا کنید

من ۱۱ ماه پیش عمل پلک انجام دادم رد بخیه ام کامل سفید شده  گوشه های چشم برجسته تقارونم نداره ولی بیشتر رد بخیه اذیتم میکنه لیزرم میگن جواب نمیده عمل مجدد نمیتونم بکنم  هیچ دکتری ریسکشو نمیکنه پوست پلکم کمه      با همین حال خوشت برای منم دعا کن  شفا بگیره چشمام   یعنی خوب میشم