2777
2789

دوستای گلم این اولین تاپیک منه امیدوارم بشه ازین ببعد باهاتون درد و دل کنم و به هم کمک کنیم...من دارم واسه فوق لیسانس میخونم و دانشجوم.خیلی وقته با پسری در ارتباطم و خیییلی همو دوسداریم ولی شرایط و زندگیش ایده آل من نبوده هیچوقت.کار آزاد داره و همه وقتش صرف کارشه و روز به روز داره بیشتر واسه کارش وقت میزاره و باهام کمرنگ تر میشه.دو خیابون فاصله نداریم ولی ۲۰ روز یکبارم وقت نمیکنه منو ببینه...چندتا خواستگار بخاطرش رد کردم از کارمند تا مهندس با بهترین شرایط...همیشه میگه باید تو این روزای سخت کنارم باشی تا کار خوبی پیدا میکنم ولی اصلا تلاش نمیکنه کارش رو عوض کنه....میخوام جدا بشم اصرار و التماس میکنه میخوام بمونم اصلا انگار وجود نداره تو زندگیم....شما راهنماییم کنید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگه خواستگار خوب داری با شرایط خوب

قبول کن

جوونیتو بزاری به پای این عشقت بعدش هیچ تلاشی نکنه چه فایده داره

بعدشم متاسفانه ما توی جامعه ای زندگی میکنیم که تورم زیاده

تو زندگی هرکس پول و ثروت حرف اولو میزنه

پول نداشته باشی تو زندگیت میمونی

با عقلت جلو برو نه دلت😐

جوان ز حادثه ای صدسال پیر میشود گاهی......
اگه دوسش داری نباید کارش برات مهم باشه

نه کارش برام مهم نیست.اوایل خجالت میکشید که در حد من و آرزوهام نباشه ولی یجوری پاش موندم که بهش ثابت شد کار و پول برام مهم نیست.بودنش کنارم مهمه.وقت گذاشتن برام مهمه.تا میخوام حرف بزنم یا سر کاره یا وقت نداره یا خستس مشکل من اینه که هر وقت میخوامش نیست

سالهایی که داری میذاری برنمی گرده . تصمیم برای ازدواج خیلی مهمه و مراقب باش پشیمون نشی که فرصتهات رو از دست دادی. اگه واقعن تو رو بخواد باید دلتنگت بشه و  احوالتو بپرسه. خلاصه عشق اینطوری که اون میکنه نیست.

نه کارش برام مهم نیست.اوایل خجالت میکشید که در حد من و آرزوهام نباشه ولی یجوری پاش موندم که بهش ثابت ...

چی بگم والا اینارو باهاش درمیون بزار و بگو اگه اصلاح نکنه خودشو میری

Benim nebzim senin gülmelerinle atıyor♥