2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 23 پست
تغییراتشو از کجا پیدا کنم اعلام میکنن؟

پی دی اف دانلود کن سال چاپ های کنکور ۱۴۰۱ رو دربیار مثلا دهم ۹۸ ۹۹ میشه یازدهم ۹۹ ۱۴۰۰ بعد این پی دی اف هارو با کتاب درسیای دم دستت مقایسه کن چشمی ک چیزی ازقلم نیوفته

چرا انقدر اوضاع خیطه؟؟!                              

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پی دی اف دانلود کن سال چاپ های کنکور ۱۴۰۱ رو دربیار مثلا دهم ۹۸ ۹۹ میشه یازدهم ۹۹ ۱۴۰۰ بعد این پی دی ...

میتونی از نرم افزار dif pdf هم کمک بگیری تغییرات دو تا پی دی اف رو مشخص میکنه

چرا انقدر اوضاع خیطه؟؟!                              
برا ۱۴۰۱میخام بخونم  ن امسال بنظرت عوض نکنم؟

ن اون آیه ها و لغات ک تو نت میتونی پیدا کنی چنتا بیشتر نیست زیستم ک فقط دهم تغییر کرده اونم میتونی کتاب درسیشو با کتاب کمک درسیشو که الان دستته باز از کانالای تلگرام دان کنی مطابقت بدی 

پی دی اف کتابارو دانلود کنید ، تغیراتو پیدا کنید ، یا اینکه الان تو تلگرام کانالای کنکوری تغیرات میز ...

کتاب درسی یا تستا؟خیلی طول میکشه دونه دونه مقایسه کنم برگ ب برگ؟😱😨

❤وَ تُ پناهی در هر پیشامد بد...✨❤                          ❤ ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ  ❤                                  ❤ میشه برا موفقیتم دعا کنید❤
اها خب عزیزم شما ازکجا دیدی میشه بگید بهم برم چک کنم و حذفیاتو مشخص کنم

عزیزم بالاتر گفتم من مال ۹۹ بودم برای امسال چک‌کردم همه هم میگفتن تغییرات نبوده ولی امسال میببنم میگن تغییرات بوده 

ببین برا دینی عربی پی دی اف هارد دانلود کن چشمی مقایسه کن 

برا زبان نمیخواد هیچکار بکنی هیچ تغییری نداشته 

برا فارسی کلا کتاب جدید بگیر بهتره بزار تابستون ک کتاب واسه کنکور ۱۴۰۱ چاپ شه

برا زیست، یازدهم بشین خودت تغییرات جزیی ک داشتن رو تو کتاب درسیت اعمال کن ولی برا دهم هم کتاب درسیت هم کتاب اضافتو عوض کن دوازدهمم فعلا از رو قبلیا بخون تا مهر کتابا بیاد ببینیم تغییرات داره یا نه 

برا فیزیک شیمی هم ب نظر من چشمی کتابارو مقایسه کن خودت و ی مباحثی ک حذف شده مخصوصا تو فیزیک رو خودت از کتاب اضافه هات خط بزن نخون 

برا ریاضی هم نگران نباش تغییر نداشتیم باز هم اگر خواستی پی دی اف هارو بگیر ی مقایسه چشمی بکن 

چرا انقدر اوضاع خیطه؟؟!