2777
2789
عنوان

کنکوریا

305 بازدید | 23 پست

دوستان ی سوال

کتابای تست چاپ ۹۸ (ک برای کنکور۹۹بودن) برای کنکور ۱۴۰۱ مناسبه؟ 

یا جدید بخرم😰😫خیلی گرونن

❤وَ تُ پناهی در هر پیشامد بد...✨❤                          ❤ ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ  ❤                                  ❤ میشه برا موفقیتم دعا کنید❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط زیست دهم بقیه لازم نیست 

بشین خودت تغییرات بقیه کتابارو ک جزیی هم هستن تو کتاب درسی هات بنویس ک ب تغییرات هم توجه کنی 

دوازدهم ک هنوز کتاباش نیمده فعلا از روی قبلی ها بخون تا مهر 

چرا انقدر اوضاع خیطه؟؟!                              
کتابایی ک برا کنکور ۴۰۰ هست بگیر باز بهتره  مثلا اگه تجربی هستی زیست رو چاپ سال بگیر چون تغییر ...

اخه اینارو داشتم دیگه از قبل سال ۹۹ و ۱۴۰۰ نمیتونستم و نمیتونم کنکور بدم چون نخونده بود

حالا بنظرت با اینا نمیشه؟

❤وَ تُ پناهی در هر پیشامد بد...✨❤                          ❤ ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ  ❤                                  ❤ میشه برا موفقیتم دعا کنید❤

بنظرم فیزیک و شیمی و ریاضی نمیخواد زیستم آخه مثلا در حد سه چهار صفحه تغییر داشته فک کنم آدم حیفش میاد باز بخره بعضی تغییراش چرت و پرته اما بعضی دیگه ن مثلا تو قلب نوار و  حذف کردن😐عربی و زبان که هیچی ادبیاتم چنتا واژه اضافه شده دینی هم شنیدم آیه اضافه کردن یکمی 

فقط زیست دهم بقیه لازم نیست  بشین خودت تغییرات بقیه کتابارو ک جزیی هم هستن تو کتاب درسی هات بن ...

تغییراتشو از کجا پیدا کنم اعلام میکنن؟

بنظرم فیزیک و شیمی و ریاضی نمیخواد زیستم آخه مثلا در حد سه چهار صفحه تغییر داشته فک کنم آدم حیفش میا ...

برا ۱۴۰۱میخام بخونم  ن امسال

بنظرت عوض نکنم؟

کتابایی ک برا کنکور ۴۰۰ هست بگیر باز بهتره  مثلا اگه تجربی هستی زیست رو چاپ سال بگیر چون تغییر ...

اخه تغییرات بیشتر از بعد ۱۴۰۰ اومدن بعنی کتابای کنکور ۹۹ و ۱۴۰۰  فرقی ندارن در اصل تغییرات واس ۱۴۰۱ اومده ک البته جزییه و برا زیست دهم حذفیات زیاد بوده

چرا انقدر اوضاع خیطه؟؟!                              
همون قبلیا،سوالات کنکورسال قبلم بخون

برای ۱۴۰۱میخام بخونم مشکلی نیس ینی؟

اخه تغییرات بیشتر از بعد ۱۴۰۰ اومدن بعنی کتابای کنکور ۹۹ و ۱۴۰۰  فرقی ندارن در اصل تغییرات واس ...

اها خب عزیزم شما ازکجا دیدی میشه بگید بهم برم چک کنم و حذفیاتو مشخص کنم