2777
2789
عنوان

جاری

201 بازدید | 13 پست

بچه ها منو جاریم تو یه ساختمونیم خونمون شریکیه 

من خودم اصلاا اهل جاری بازی و رابطه با جاری نیستم خیلی بدم میاد حالا از وقتی حامله شدم دوتا جاریا میان بهم سرمیزنن زود به زود فقط عصابمو خورد میکنن 

میگم اینا دیگه کین به چه چیزایی دقت میکنن دیروز یکیشون بعدظهراومد میگفت دیدی اینسری شام اونجابودیم اول به اونیکی جاری غذاکشیدن بهش خورشت بهتری ام دادن من اینجوری بودم😳😳

شب یکی دیگشون اومد میگفت پله دسشویی ما از بره شما کوتاه تره درخونتون وروغن نمیزنین 

کابینت خونتوچرا اپن نزدی مهمون بیاد از پذیرایی دیده میشی😳😳سقف ماازبره شماکوتاهتره،رنگ سقفتون داغون شده😳فک نمیکردم جاری انقد نکته بین باشه

قشنگ میخاستم کلمو بکوبم دیوار بعدجوری حرف میزدن انگارحرفاشون کاملا منطقی بود😅

شمام از این عتیقه ها دارین توفامیل؟چطوربرخوردکنم باهاشون

بابا ول کن. محل نده بگو شما راست میگین

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

اره تا دلت بخواد داریم   

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رحمت بر پدر و مادرم که ۴ تا جاری دارم ولی با یکیشونم ارتباط ندارم و حتتتی شمارشونو ندارم 

یکیشونم اصن ندیدم 

تو خواب دیدم مثل قدیم 😔 داره بهم میخنده زهرا (س) ... زخم منو رها کنید ... خودش میاد میبنده زهرا(س)😭

خدا صبرت بده 

جاری ندارم خلاااص

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

آره داریم 

یه جاری دارم جادوگر 

همه ازش میترسن

فعلا قطع رابطه ایم هنوز اثرات کاراش تو زندگیم هست.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.

اره 😒 یکی دارم ک دلم میخواد باهام حرف بزنه تو مردم حداقل گوشه چشم نیاد واسم 

میریم خونشون با من فقط سه چهار کلمه حرف میزنه 😑

اگه #پرسپولیس آدم بودسفت بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم

اره من یکی دارم هر روز پیامک میداد 

مثلا میگفت سلام چطوری پسرت چطوره میگفتم خوبم  ممنون اونم خوبه 

باز چند دقیقه دیگ میگفت خب خودت چطوری پسرت چیکار میکنه ؟😐 

منم دیگ پیاماشو نخونده پاک میکردم و جواب نمیدادم خداروشکر یه چند روزیه بیخیال شده دیگ چیزی نمیفرسته

در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیارا من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟و من باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم: بله امروز خیلی خوبم...