2777
2789
عنوان

کمک کنین بهم😭

179 بازدید | 23 پست

سلام همگی نمازو روزتون قبول باشه راستش منم مثل همه ی کنکوریا از تیر شروع کردم ک بخونم یبار یازدهو خوندم دیدم دهمو بلد نیستم گفتم دهمو بخونم بعد مدرسه شروع شد هر ۳ تاش قاطی شد و.... نمیخوام بهونه بیارم ولی از تابستون نه خوش گذروندم نه درست و حسابی خوندم مثلا یروز ۱۴ ساعت میخوندم فرداش ۴ ۵ ساعت یا نمیخوندم همیشه کمال گرایی شدید داشتم ک باید از صبح ساعت ۶ پاشم بخونم تا ۱۲ شب و شبکه های مجازی رو هم حذف میکردم بعد هی نصب میکردم نخوندنمو توجیح یا توجیه نمیکنم الان ک رسیدم به اردیبهشت واقعا اوضام اصلا خوب نیس یذره از دهم خوندم یذره از یازدهم یذره از دوازدهم ماه دیگه هم امتحانات نهایی هس تو خونه هم وضیعت اینطوریه ک اصلا جرعت پشت کنکور گفتن و ندارم چون خواهرم پشت کنکور و موند و نتیجه نداد و خانوادمون درس خونن داداشم استاد دانشگاهه خواهرمم دندان پزشکه و همشون از منم انتظار دارن یه راهی بزارید جلوی پام واقعا نمیدونم چیکار کنم😔قربون تک تکتون

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الان کلا دهم و یازدهم رو بزار کنار

فقط تمرکز کن رو دوازدهم. اول کتاب های مهمت رو بخون کامل بعد برو سراغ بقیه 

روزانه 8 تا 10 ساعت درس بخون. (مثلا 2 ساعت درسa.بعد 2 ساعت درسb. و...) 

8 ساعت درس خوندنت هم پشت سر هم نباشه. مثلا 9 صبح تا 12

2 تا 5

6 تا 9 

دور اول از رو یه متن روزنامه وار بخون دور دوم  دقیق تر. ذهنتو خالی کن از هر نوع فکر و استرس. غذا و خابت هن مناسب باشه

انشا الله یه رشته عالی قبول شی

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..
امید داشته باش باوا..بعضیا هستن صفر صفرن(خودمو میگم)اینقد امید دارن ک نگو😐

دقیقااا امسال خیلیانخوندن

تـــــــروخدا قسمتون میدم اگ امکان داره برای قبـــولیم توپرستــاری دعاکنید وصلوات بفرستین ❤💚

ببین منم پشت کنکورریم اونم ۵مین سالمه

اولا چ ربطی داره

من پارسال بااینگه نخوندع بودم ولی رتبه م خوب بود ویکم دیگ میرسید میتونستم پرستاری ازادبیارم

امسالم مطمعنم بهترمیشه...پس تفکراینکه پشت کنکوریا رتبه خوب نمیارن ازذهنت بنداز بیرون):

یسری مباحث معلوم کن بشین هموناروبخون نیازم نیس فلان تاتست بزنی ،اخرسرم نزدیکای تیربشین ب سوالات کنکورمسلط بشی حله بهت قول میدم ی رتبه خوب میاری

تـــــــروخدا قسمتون میدم اگ امکان داره برای قبـــولیم توپرستــاری دعاکنید وصلوات بفرستین ❤💚
ن من پیاماتونو خوندم:(دیدم خیلی سخته پشت کنکور موندن😂نابود شدم

خخخخخخ عزیزمممممممممم

تومیاری امسال نگران نباش😇