2777
2789
عنوان

کمک کنین بهم😭

179 بازدید | 23 پست

سلام همگی نمازو روزتون قبول باشه راستش منم مثل همه ی کنکوریا از تیر شروع کردم ک بخونم یبار یازدهو خوندم دیدم دهمو بلد نیستم گفتم دهمو بخونم بعد مدرسه شروع شد هر ۳ تاش قاطی شد و.... نمیخوام بهونه بیارم ولی از تابستون نه خوش گذروندم نه درست و حسابی خوندم مثلا یروز ۱۴ ساعت میخوندم فرداش ۴ ۵ ساعت یا نمیخوندم همیشه کمال گرایی شدید داشتم ک باید از صبح ساعت ۶ پاشم بخونم تا ۱۲ شب و شبکه های مجازی رو هم حذف میکردم بعد هی نصب میکردم نخوندنمو توجیح یا توجیه نمیکنم الان ک رسیدم به اردیبهشت واقعا اوضام اصلا خوب نیس یذره از دهم خوندم یذره از یازدهم یذره از دوازدهم ماه دیگه هم امتحانات نهایی هس تو خونه هم وضیعت اینطوریه ک اصلا جرعت پشت کنکور گفتن و ندارم چون خواهرم پشت کنکور و موند و نتیجه نداد و خانوادمون درس خونن داداشم استاد دانشگاهه خواهرمم دندان پزشکه و همشون از منم انتظار دارن یه راهی بزارید جلوی پام واقعا نمیدونم چیکار کنم😔قربون تک تکتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان کلا دهم و یازدهم رو بزار کنار

فقط تمرکز کن رو دوازدهم. اول کتاب های مهمت رو بخون کامل بعد برو سراغ بقیه 

روزانه 8 تا 10 ساعت درس بخون. (مثلا 2 ساعت درسa.بعد 2 ساعت درسb. و...) 

8 ساعت درس خوندنت هم پشت سر هم نباشه. مثلا 9 صبح تا 12

2 تا 5

6 تا 9 

دور اول از رو یه متن روزنامه وار بخون دور دوم  دقیق تر. ذهنتو خالی کن از هر نوع فکر و استرس. غذا و خابت هن مناسب باشه

انشا الله یه رشته عالی قبول شی

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..
امید داشته باش باوا..بعضیا هستن صفر صفرن(خودمو میگم)اینقد امید دارن ک نگو😐

دقیقااا امسال خیلیانخوندن

تـــــــروخدا قسمتون میدم اگ امکان داره برای قبـــولیم توپرستــاری دعاکنید وصلوات بفرستین ❤💚

ببین منم پشت کنکورریم اونم ۵مین سالمه

اولا چ ربطی داره

من پارسال بااینگه نخوندع بودم ولی رتبه م خوب بود ویکم دیگ میرسید میتونستم پرستاری ازادبیارم

امسالم مطمعنم بهترمیشه...پس تفکراینکه پشت کنکوریا رتبه خوب نمیارن ازذهنت بنداز بیرون):

یسری مباحث معلوم کن بشین هموناروبخون نیازم نیس فلان تاتست بزنی ،اخرسرم نزدیکای تیربشین ب سوالات کنکورمسلط بشی حله بهت قول میدم ی رتبه خوب میاری

تـــــــروخدا قسمتون میدم اگ امکان داره برای قبـــولیم توپرستــاری دعاکنید وصلوات بفرستین ❤💚
ن من پیاماتونو خوندم:(دیدم خیلی سخته پشت کنکور موندن😂نابود شدم

خخخخخخ عزیزمممممممممم

تومیاری امسال نگران نباش😇