2777
2789
عنوان

کمک کنین بهم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 23 پست
اره  بخاطر همین شانس قبولی برا اونایی ک خوندن خیلی زیاده

ببین منو ب گمونم همه خصوصاکنکوریا دیگ خوب میشناسن

چندین ساله موندم اونم بخاطرعشقم *پرستاری*

یچیزوخوب فهمیدم.اگ ادم بشینه فقط سوالای کنکورو تحلیل کنه ی رتبه خوب میاره چون هرساله سواالات تکرارمیشن

تـــــــروخدا قسمتون میدم اگ امکان داره برای قبـــولیم توپرستــاری دعاکنید وصلوات بفرستین ❤💚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین منو ب گمونم همه خصوصاکنکوریا دیگ خوب میشناسن چندین ساله موندم اونم بخاطرعشقم *پرستاری* یچیزوخ ...

چند ساله پشت کنکوری(البته اگه دوست داری بگو)؟ینی اینقد سخته کنکور😑من سال اولمه بعد ب شدتتتت بی تجربم

ینی الان ازت بپرسم سوالای کنکور رو از کجا باید بیارم میخندین بهم/:

(:
چند ساله پشت کنکوری(البته اگه دوست داری بگو)؟ینی اینقد سخته کنکور😑من سال اولمه بعد ب شدتتتت بی تجرب ...

۵م

موندم واسه هدفم امسالم میرسم

ایکایش میتونستم بت بگم چیکارکنی

بخدافسم من امسال ب امیدخدا قبول شم تموم تجربه مو بهتون میگم تابدونید کنکور ترسی نداره

سوالات کنکورو کتاب دور دنیابگیر

تـــــــروخدا قسمتون میدم اگ امکان داره برای قبـــولیم توپرستــاری دعاکنید وصلوات بفرستین ❤💚
خخخخخخ عزیزمممممممممم تومیاری امسال نگران نباش😇

نمیدونم واقعا

از بین ۴تا رشته ای ک دوس دارم

دارو

فیزیو

دبیری زیست یا شیمی

روانشناسی

اولی و دومی رو خیلی سخت میشه بهش رسید اما از الان اگر خوب بخونم مطمئنم به سومی و چهارمی میرسم 

چی بگم والا خیلی ناامیدم

اگه دوستی نباش،دوستی تو دوری محکم تره
نمیدونم واقعا از بین ۴تا رشته ای ک دوس دارم دارو فیزیو دبیری زیست یا شیمی روانشناسی اولی و دوم ...

روانشناسی ک مسخره س قبولیش

فرهنگیام خوبه ها

۵م موندم واسه هدفم امسالم میرسم ایکایش میتونستم بت بگم چیکارکنی بخدافسم من امسال ب امیدخدا قبو ...

خب هرچی تجربه داری که خودت بنظرت ب ضررت بوده رو بگو

ایشالا ک قبول میشییییی

زیستت چطوره؟

(:
خب هرچی تجربه داری که خودت بنظرت ب ضررت بوده رو بگو ایشالا ک قبول میشییییی زیستت چطوره؟

بشین بخون

حرف بقیه گوش نده

یسری مبحث معلوم کن بخون

زیستم بدنیس در۳۰/۴۰میزنم