2777
2789
عنوان

کمک کنین بهم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 23 پست
اره  بخاطر همین شانس قبولی برا اونایی ک خوندن خیلی زیاده

ببین منو ب گمونم همه خصوصاکنکوریا دیگ خوب میشناسن

چندین ساله موندم اونم بخاطرعشقم *پرستاری*

یچیزوخوب فهمیدم.اگ ادم بشینه فقط سوالای کنکورو تحلیل کنه ی رتبه خوب میاره چون هرساله سواالات تکرارمیشن

تـــــــروخدا قسمتون میدم اگ امکان داره برای قبـــولیم توپرستــاری دعاکنید وصلوات بفرستین ❤💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین منو ب گمونم همه خصوصاکنکوریا دیگ خوب میشناسن چندین ساله موندم اونم بخاطرعشقم *پرستاری* یچیزوخ ...

چند ساله پشت کنکوری(البته اگه دوست داری بگو)؟ینی اینقد سخته کنکور😑من سال اولمه بعد ب شدتتتت بی تجربم

ینی الان ازت بپرسم سوالای کنکور رو از کجا باید بیارم میخندین بهم/:

(:
چند ساله پشت کنکوری(البته اگه دوست داری بگو)؟ینی اینقد سخته کنکور😑من سال اولمه بعد ب شدتتتت بی تجرب ...

۵م

موندم واسه هدفم امسالم میرسم

ایکایش میتونستم بت بگم چیکارکنی

بخدافسم من امسال ب امیدخدا قبول شم تموم تجربه مو بهتون میگم تابدونید کنکور ترسی نداره

سوالات کنکورو کتاب دور دنیابگیر

تـــــــروخدا قسمتون میدم اگ امکان داره برای قبـــولیم توپرستــاری دعاکنید وصلوات بفرستین ❤💚
خخخخخخ عزیزمممممممممم تومیاری امسال نگران نباش😇

نمیدونم واقعا

از بین ۴تا رشته ای ک دوس دارم

دارو

فیزیو

دبیری زیست یا شیمی

روانشناسی

اولی و دومی رو خیلی سخت میشه بهش رسید اما از الان اگر خوب بخونم مطمئنم به سومی و چهارمی میرسم 

چی بگم والا خیلی ناامیدم

اگه دوستی نباش،دوستی تو دوری محکم تره
نمیدونم واقعا از بین ۴تا رشته ای ک دوس دارم دارو فیزیو دبیری زیست یا شیمی روانشناسی اولی و دوم ...

روانشناسی ک مسخره س قبولیش

فرهنگیام خوبه ها

۵م موندم واسه هدفم امسالم میرسم ایکایش میتونستم بت بگم چیکارکنی بخدافسم من امسال ب امیدخدا قبو ...

خب هرچی تجربه داری که خودت بنظرت ب ضررت بوده رو بگو

ایشالا ک قبول میشییییی

زیستت چطوره؟

(:
خب هرچی تجربه داری که خودت بنظرت ب ضررت بوده رو بگو ایشالا ک قبول میشییییی زیستت چطوره؟

بشین بخون

حرف بقیه گوش نده

یسری مبحث معلوم کن بخون

زیستم بدنیس در۳۰/۴۰میزنم