2777
2789

من به کسی بدی نکردم. لاقل تماااااام تلاشم توی زندگیم این بوده حق کسی رو ضایع نکنم، توی زندگی کسی دخالت نکنم. کسی رو قضاوت نکنم. نظر بیمورد ندم. 

کار میکنم و زحمت میکشم که زیر بار منت کسی نرم.

ولی یه شوهر بیکار بیعار تنبل زشت بدهیکل بی ادب بد تیپ قسمتم شد. نگید مگه موقع خاستگاری کور بودی. هم سنم کم بود هم انقدررررر سرم توی کتاب و درس بود کسی به من درس زندگی یاد نداده بود. اصلا در مورد ازدواج فکر هم نمیکردم. همه چیز یک دفعه شد. و البته شوهرم اون زمان شاغل بود و در مورد زندگیش دروغ هم گفت.

اما خ ش

کسی رو نمیشناسم که از شر دخالتهاش در امون مونده باشه. به زندگی همه کار داره. ادعای دین و ایمونش میشه ولی به زندگی همه کار داره و با حرفاش زن و شوهرا رو میندازه به جون هم. خیلی هم شانس داره و هیچ کس متوجه نیتش نمیشه و همه فکر میکنن از سادگیشه

یه شوهری داره یه پارچه آقا. تمیز و آراسته قد بلند و خوش تیپ. با ادب و از این مردا که هوای زنشون رو دارن و نمیذارن اب دو دل زن و بچه تکون بخوره

حیف که اگه بخوام ریز کاراش رو بگم تومار میشه. در این حد بگم که حتی کارای خونه رو هم مرده میکنه و خ ش دست به سیاه و سفید نمیزنه

همش حرص میخورم که چرا خدا منو انقدر بدشانس آفرید😔😔😔

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به شانس نیست به لیاقته

یه آدمی لیاقتش اونه یکی هم لیاقتش مثل ماها بدبختیه

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
الان ی عده میان میگم ظاهر زندگی بقیه رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن🤣🥴

خب بکنه که میشه این حرص

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

به شانس نیست به لیاقته یه آدمی لیاقتش اونه یکی هم لیاقتش مثل ماها بدبختیه

مگه ما چکار کردیم که لیاقت نداریم؟

خ ش دیپلمه من دو تا لیسانس

اون خانه دار من ساغل

قصدم کوبیدن خانه دارها یا دیپلمه ها نیست. ولی میگم من که این همه زحمت کشیدم زندگیمو بهتر کنم

زندگی کلا رو شانسه .  اینکه میگن طرف سیاست داره رو من قبول ندارم . چون خانمهای فوق باسیاست دی ...

دقییییییقا

من نماز میخونم روزه میگیرم از ۹ سالگی 

قد بلند و لاغرم. خوشگلم. تحصیل کرده 

ولی شانسم داااااااغون بود😔😔😔😔