2777
2789
عنوان

دیدن خوشبختی خ ش داره منو داغون میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 51 پست

دقیقا شانس و اقبال خ ش های منم با من قابل مقایسه نیست اصلا.شوهراشون فقط میدونن باید بدوان خرج قر و فر اینارو بدن،یکیشون دیپلم یکیشون سواد درست و حسابی هم ندارا.خونه ماشینم ب نامشون.بهترین لباسا.بهترین خورد و خوراک..موهاشونو کراتین میکنن هر سری چقدر خرج میکنن وزه،من موهام لخت و صاف،ابرو میکرو میکنن من ابروهام پرپشت و طبیعی،ناخن میکارن من ناخنام طبیعی بلند و خوش حالت..حتی خودشون به داداششو میگن راحتی خرج نداره زنت اصلا.شوهر منم راحت کرده خودشو فکر میکنه پول تو جیبیشم من باید بدم

پول عزیز خیلی دوستت دارم و همیشه منتظرتم😍😍

عزیزم تمرکزت رو از زندگیش بردار تا هم خودت آرامش داشته باشی ،هم انرژی منفی به زندگی اون بنده خدا منعکس نشه.اگه فکر میکنی لیاقتت بیشتره که حتما هس جدا شو اگرم بخاطر بچت نمیتونی سعی کن با چیزای دیگه ایی که داری خودتو خوشحال کنی با دخترت خوش باش بیخیال شوهرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هووووف منم حس تو رو به دختر فامیلمون دارم دختره راهنمایی بود میرفت تو خرابه ها یا انباری مغازه ها با ...

اینا هم باید ببینی. 

باباش راننده اس.

بعد جوری رفتار میکنه انگار پدرش تاجر ابریشم بوده و شوهر خ ش هم چون پدرش معتاد بوده و از بچگی پسراش زحمت کشیدن و کار کردن ، پدرشوهرم رو مثل مدیر کل میبینه

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
عزیزم تمرکزت رو از زندگیش بردار تا هم خودت آرامش داشته باشی ،هم انرژی منفی به زندگی اون بنده خدا منع ...

مگه میشه با کسی زندگی کرد، خرجش رو داد و بیخیالش شد؟!

اونم مرد زندگی؟!!!

الان من شدم مرد اون شده زن.

بخدا دلم خونه.

رابطه میخواد چندشم میشه. چون بهش حسی ندارم. دوست داشتم حمایتگر باشه نه آوییزون من

بیخیالش بشم راحت تر به علافی خودش برسه؟

بهش مدام غر میزنم و اونم یه مشت حرف مزخرف تحویلم میده که بیشتر ازش بدم میاد. بخدا غیرت نداره

واقعا احساست رو درک میکنم منم نسبت به چند نفر از اطرافیان همین حس رو دارم ولی سعی میکنم زیاد خودم رو درگیر نکنم آخه آدم آرامش خودش رو از دست میده

من به دستان خدا خیره شدم و.....................
واقعا احساست رو درک میکنم منم نسبت به چند نفر از اطرافیان همین حس رو دارم ولی سعی میکنم زیاد خودم رو ...

چه کار کنم ؟

مدام جلوی چشمم هستن

من باید به شوهرم بگم عشقم مسواک نزدیا! عشقم نمیری حموم؟ عشقم نمازت داره قضا میشه. 

)عشقم رو از ته دل نمیگم میخوام لج نکنه )

اما اون شوهرش خونه مادرشوهرم هم میاد مسواکش رو میاره و میزنه . نمازش اول وقته. آراسته اس. همیششششه بوی عطر میده که من ۱۰ ساله از شوهر خیر سرم ادعای دین و ایمونم ندیدم. شوهر اون ساعت و حلقه میندازه که ۱۰ ساله من حریف شوهرم نشدم. ماشین شوهر من مثل سطل زباله اس از کثیفی. من هر چی هم بهش سفارش میکنم انگار نه انگار

ماشین شوهر اون از توی خونشون تمیز تره و خ ش مثل یه شاهزاده سوارش میشه

با حرص خوردن فقط به خودت آسیب میزنی .چن سال دیگه میبینی هیچی ازت نمونده.

دارم کچل میشم. کف خونه پر از موهای منه

این همه حرف زدی کاری نکرده یکم سر سنگین باش ببین چی میشه ، بیشتر مردا با کم محلی درست میشن به خودشون ...

به قرآن این مرد من سکوت کنم از زندگیش لذت میبره

کی بدش میاد راحت بشینه یکی بره کار کنه بیاره بده بخوره

مگه ما چکار کردیم که لیاقت نداریم؟ خ ش دیپلمه من دو تا لیسانس اون خانه دار من ساغل قصدم کوبیدن ...

خب عزیزم اون موقع شوهر کردن دوتا چشماشو باز کرده

به دیپلم و لیسانس و اینا نیست به زرنگیه

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
دقییییییقا من نماز میخونم روزه میگیرم از ۹ سالگی  قد بلند و لاغرم. خوشگلم. تحصیل کرده  ...

یه سوال دارم ناراحت نشو از دستم

نماز میخونی روزه میگیری که مزد بدن بهت؟مگه تجارت خونه است؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یه سوال دارم ناراحت نشو از دستم نماز میخونی روزه میگیری که مزد بدن بهت؟مگه تجارت خونه است؟

منظورم اینه تاوان چه گناهی رو دارم پس میدم؟