2821
2789
عنوان

بیدار

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 54 پست
خوب میشه که ولی بپرس شایدم من اشتباه کنم فشار نباشه

نمیدونم چمه

کلا رفلاکس معده دارم و معدمم یکمم مشکل داره

سندروم روده تحریک پذیرم دارم و این چیزا سمه واسش

احتمالا بخاطر همینا باشه

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
نمیدونم چمه کلا رفلاکس معده دارم و معدمم یکمم مشکل داره سندروم روده تحریک پذیرم دارم و این چیزا سم ...

چرا قبلا دکتر نرفتی

معده خیلیی بده منم یه مدت مشکل معده داشتم واقعا عذاب میکشیدم

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از دیشب تا حالا بیدارم در حال فکر کردن

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
چرا قبلا دکتر نرفتی معده خیلیی بده منم یه مدت مشکل معده داشتم واقعا عذاب میکشیدم

دکتر رفتم

گف تغذیت داغونه

من اصلا گوشت نمیخورم،لبنیات هم خوشم نمیاد

ماست میخوردم فقط که واسه رودمم خیلیی بدهه

صبحانه نمیخوردم و هنوزم نمیخورم و خیلیی موارد دیگه...

واقعا دهن ادمو صاف میکنه درد معدهه

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
منم یکی از دوندونااام ولی میترسم برم دکتر

امروز خیلی درد میکنه اصلا نتونستم بخوابم😭😭

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
واییی منم پارسال داشتم  خداروشکر امسال خلاص شدم هرجمعه از خوابم میزدم اخرشم هیچی نشد

منم ازمون گند زدمممم😑😑😑😑😑

به یاد فرزندان ایران و جانفدایان میهن، روحشان شاد و راهشان پر نور باد...18 و 19 دی را تا لحظه مرگ از یاد نخواهم برد

عههه پایه چندمی؟ انشالله دفعه های بعدی موفق میشه تراز بالاتری میاری

دهمم 

به یاد فرزندان ایران و جانفدایان میهن، روحشان شاد و راهشان پر نور باد...18 و 19 دی را تا لحظه مرگ از یاد نخواهم برد

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز