2821
2789
عنوان

بیدار

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 54 پست
پوووف من از همتون بدبخترم از ساعت چهار گوشیم زنگ میخوره تا الانهی ب تعویق میندازم بخوابم ارواح عمم م ...

منم از این موردا داشتم تازه یه روزایی گوشی به دست سر کلاسا خوابم میگرفت  

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

املت خوبه اصلا حال اشپزی ندارم الان

بگو یکی واست درست کنع خو

امروز خیلی دوست داشتم یکی بم بگه واسم املت درست کن🤧

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
به نام خدا سر کارم

خسته نباشی

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
عادت همیشه که میرم سرکاررجمعه هم هفت بیدارم  شیررخوردم و تا الان تو گوشی  الان هم برم صب ...

من گشنمه ولی تنبیلم میاد پاشم

خیلی شیرین بود،منم سرم تو گوشی. کنترل از دستم در رف یکم زیاده روی کردم خعلییی داغونم الان. خب ...

احتمالا فشارت بالا پایین شده

وای نگو  شوهرم  منو پیچوند گفت صدای وسیله ای چیزی بود  ولی مطمئنم صدای در بود ...

یکم طولانی بشه فک کنم

من یه مدت حسای بدی داشتم همه بهم میگفتن که بیخیال تلقین میکنی یا مثلا فیلم ترسناک میبینی توهم میزنی

بعد گذشت خوابام بهم ریخت هیی خواب بد کااابوس

یه مدت بعدش شبا از تو خواب بیدار میشدم بی اختیار یا جیغغ میزدم یا گریه میکردم مثلا یه شب خواب بودم یهو از خواب پریدم بدو بدو از اتاقم اومدم بیرون بعد جرعت نمیکردم برم تو اتاقم دوباره

بعدش هی احساس میکردم یکی دم گوشم نفس میکشه یا موهامو میکشه یا دست میزنه به بازوم و مطمینم حسم واقعی بود

بعدش یه چیزایی حالت دود میدیدم که سریع رد میشدن یا بعضی وقتا صداهای بی منبع میشنیدم و بعد از یه مدت همممون اینجوری شدیم من فقط قضیه رو به مامانم گفته بودم ولی هم داداشم هم بابام اینجوری یه چیزایی حس میکردن

اخرشم که وقتی از بیرون میومدم پامو میذاشتم تو خونه انقدددد حالم بد میشد واقعا اسیب روحی شدید دیدم

الانم کاری بم ندارن ولی وقتی هستن احساس میکنم حضورشونو

خوب نمیشه؟🤧

خوب میشه که ولی بپرس شایدم من اشتباه کنم فشار نباشه

آاای دندونم میخوام بخوابم نمیتونم آاای

منم یکی از دوندونااام ولی میترسم برم دکتر

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز