2821
2789
عنوان

بیدار

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 54 پست
از ۶ و ۴۵ دیقه بیدار شدم دیشب ۱۱ و نیم خوابیدم  حالم خوب نبود،شیرینی خوردم تهوعع شدیددد گرفت ...

چرا حالت بده اخه

خب نمیدونم چی بخورم

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اوممممم کلا صبحا همینطوریه تاپیک ها از ۱۰به بعد زیاد میشن😐😂😂😂

اره یه ساعتایی اصلا انگار شهر ارواحه  

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
منم از شب بیدارم  نصف شب یکی اومد در اتاق خوابو زد از خواب پریدیم شوهرم همه جارو گشت چیزی پیدا ...

جنننننن

وای منم مورد مشابه داشتم  

عادت همیشه که میرم سرکاررجمعه هم هفت بیدارم 

شیررخوردم و تا الان تو گوشی 

الان هم برم صبحانه 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
چرا حالت بده اخه خب نمیدونم چی بخورم

خیلی شیرین بود،منم سرم تو گوشی.

کنترل از دستم در رف یکم زیاده روی کردم

خعلییی داغونم الان.

خب الان ک وق غذا نیس ی میوه ای چیزی وردار بخور

با شکم خالی،خیلییییی خوبه میوه

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
باش غذا مثلا ماکارانی..کتلت..هویج پلو ..املت

املت خوبه

اصلا حال اشپزی ندارم الان

جنننننن وای منم مورد مشابه داشتم    

وای نگو 

شوهرم  منو پیچوند گفت صدای وسیله ای چیزی بود 

ولی مطمئنم صدای در بود صداش خیلی محکم بود

شما چی دیدید یا شنیدید؟

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز