2777
2789
عنوان

بیدار

397 بازدید | 54 پست

بیدارا دستا بالاااا  

چرا بیدارید

چرا انقد تایپک ها کم  شده

و اینکه گشنمه  

بیایید غذا پیشنهاد بدید

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
من از شیش بیدار 😐 😂

منم از دیشب بیدارم  

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

از ۶ و ۴۵ دیقه بیدار شدم

دیشب ۱۱ و نیم خوابیدم 

حالم خوب نبود،شیرینی خوردم

تهوعع شدیددد گرفتم ۱۱ و نیم دیشب مجبور شدم بخوابم

صب عم از تهوع بیدار شدم

هنوزم دارم و نمیدونم چیکار باید کنم

تاپیکا زیادن

و گرسنه هم اگه روزه ای قبول باشه اگه نیستی عم ی چی بخور

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
بيدار از 6 صبح ولي هنوز بلند نشدم از جام 

چرا انقد زود بیدار شدی اخه  

منم از شب بیدارم  نصف شب یکی اومد در اتاق خوابو زد از خواب پریدیم شوهرم همه جارو گشت چیزی پیدا ...

برگاممم😶😶😶

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
ماه رمضونه  الا اخه چه عذایی؟؟

خب شاید یه نفر نتونه بگیره

بی خواب شدم 🤒

منم سعی کردم بخوابم خوابم نگرفت بعدشم گشنم شد