2821
2789
عنوان

دلتنگ پدرمم 😭😭😭😭

459 بازدید | 39 پست

روز ب روز داغون تر میشه پس چرا میگن هر چی بگذره عادی تر  میشه ولی واسه من هر چی میگذره داغش سنگینتره 😭😭 میشه دعا کنین برم پیش بابام😔😔😔😔 خواهش میکنم التماستون میکنم شاید خدا دعای شمارو بپذیره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هفت ساله این دردو‌میکشم با خودم 

هفت ساله یه جفت چشم یشمی نگاهم میکنه 

نگه میشه هفت سال چهره یکی کمرنگ نشه؟

دروغ چرا این درد همیشه باهاته ولی بهش عادت میکنی 

حاجت سنگینی دارم برام  دعا کنید🙏🏻من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام.. .

روحشون شاد 

جای خالی بعضی چیزا و بعضی ادما هیچوقت با هیچ چیزی پر نمیشه

اما چه میشه کرد زندگی جریان داره تو مسیر زندگی خیلی اتفاقای تلخی برای ادم میفته تو تلخ ترش نکن

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  

خیبی سخته منم ۹ماه پدر عزیز و جونمو بر اثر دیالیز از دست دادم دارم روانی میشم دقیقا نیم ساعت دیگه که همچنین روز جمعه ای پدرم فوت میکنه تمام اون ثانیه ها داره مثل فیلم برام تکرار میشه کاش میشد ببینمش دلم داره میترکه روحت شاد بزرگ مرد زندگیم

مطمئن باش حال پدرت اون دنیا خیلی خوبه ، آرامش داره ، خوشحاله 

با بی قراری کردن ، ناراحتش نکن

خدا رحمتش کنه ، براش دعا کن و مطمئن باش بابات هم برات دعا میکنه

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
ای گفتی عزیزم خدا رحمت کنه منم امشب انقد دلتنگ شدم واسه بابام دیگع انقد گریه کردم نمیدونم جرا جند شب ...

من امروز رفتم سرخاک داغون برگشتم چشام باز نمیشد هنوزم ک هنوزس حالم بهتر نشده