2777
2789
عنوان

دلتنگ پدرمم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 39 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

آروم باش من تو خوابم میاد خودش دلداریم میده  تو خوابت نیومده؟

خوش به حالت من هرروزبراش نماز میخونم تودعادستم همیشه به یادش میکنم همیشه هم به خدامیگم اگه این کارهایی که من میکنم بهش میرسه توخوابم بیاد بهم بگه اما هیچوقت نمیاددیشب توحرم خیلی گریه کردم ویرایش دعاکردم امیدوارم وقتی خوابیدم بیادبهم بگه که این دعاها بهش میرسه یانه 

منم همین حال رو دارم  مادرم رو هجده سال و هفت ماه پیش از دست دادم . قسمت بد ماجرا این هست که ب ...

دقیقا منم همینطورم چون خیلی بهم بدخبردادن یاهمون موقع روتوخواب میبینم یاخواب میبینم تشیع جنازه😭

خوش به حالت من هرروزبراش نماز میخونم تودعادستم همیشه به یادش میکنم همیشه هم به خدامیگم اگه این کارها ...

من یه شب خیلیییی ازش گله کردم ک‌جرا تنهام گذاشته 

اومد تو خوابم یه ظرف شکسته بودم تو بازار پولشو پرداخت کرد 

بعد برام کلی خرید کرد بعد باهم سلفی گرفتیم اما اون تو عکسا نمیفتاد گفت من تو‌عکسات نمیفتم اما همیشه کنارتم 

فرداش ک رفتم اون بازار عین همون وسایلایی ک برام خریده بودو تو بازار دیدم 

حاجت سنگینی دارم برام  دعا کنید🙏🏻من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام.. .
منم خوابش رومیبینم ولی اونطوری نیست که وقتی بلندمیشم یکم ازدلتنگیم رفع بشه 

فقط خواب میبینم که یاتشیع جنازشه باموقعی که بهم خیلی بدخبردادنه یاخیلی کم همینطوری خواب میبینم عین روز مرگی فقط یکبار موقعی که داشتم جهیزیمومیخریدم خیلی دلم شکست چون دخترعموم داشت جهیزیه میخریدبعدمیگفت بابابام رفتم چیزی خریدم خیلی دلم شکست وگریه کردم بعدچون موقعی که تصادف کرده بود اگه زنده میبودبایدپاهاش روقطع میکردن خواب دیدم سوارویلچرشده داره باهام میادکه جهیزیه بخریم