2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام روز خوش  چطور خرگوشک دود کردید خواهش میکنم راهنمایی کنید

خرگوشک رو اکثرا عطاری ها ندارن من خودم از فروشگاه اینترنتی تو باسلام خریدم و یک مقدار ریختم تو جا اسفندی رو اجاق گاز دود کردم گزاشتم زیر دامنم بدون لباس زیر حدود پنج دقیقه بعدش که دودش تموم شد مجدداً ریختم تو جا اسفندی و دوباره دود کردم اما بعدش تا دو ساعت کمی پشتم و زیر شکمم و پهلوهام درد کرد البته الان سه هفته هست انجام میدم فقط اوایل درد داشت الان دردش کم شده خرگوشک ضدالتهاب هست البته من حجامت گرم تخمدان هم انجام میدم و با روغن سیاهدانه هم زیر شکم رو مالش میدم و هم صب ناشتا با عسل کمی میخورم 

خرگوشک رو اکثرا عطاری ها ندارن من خودم از فروشگاه اینترنتی تو باسلام خریدم و یک مقدار ریختم تو جا اس ...

سلام دوستم شما از این روش نتیجه گرفتید 

من مجردم میتونم دود بدم 

ممنون میشم راهنمایی کنید 

سلام دوستم شما از این روش نتیجه گرفتید  من مجردم میتونم دود بدم  ممنون میشم راهنمایی کنی ...

سلام عزیزم اصلا به فیبروم نتیجه نداد من کلی وقت گذاشتم و حتی سه هفته هم سیاهدانه با عسل خوردم و بادکش گرم استفاده کردم رفتم سونو دیدم دو تا هم اضافه شده ظرف سه هفته و اینکه سیاهدانه استروژن دارن کلا باعث افزایش فییبروم میشه .

خرگوشک برا فیبروم جواب نمیده اما اگر کسی بقایای جنین داخل رحمش باشه اونا رو دفع می‌کنه اما خوب فیبروم اصلا دفع شدنی نیست فقط کوچک میشه و تحلیل می‌ره .

اما یه خانمی می‌گفت ۴ماه روزی یکبار بومادران دم کرده خورده کامل از بین رفته .

بومادران رو باید روزی یک قاشق چایخوری نه بیشتر دم کرد چون ضد ورم هست .

منم تازه شروع کردم 

سلام عزیزم اصلا به فیبروم نتیجه نداد من کلی وقت گذاشتم و حتی سه هفته هم سیاهدانه با عسل خوردم و بادک ...

دوستم 

آخه مگه نمیگن گیاهیجات زیادیش ضرر داره 

من دوران پریود بومادران میخوردم بهتر میشدم 

من دکتر زنان رفتم بهم ال دی داد 

شما رژیم غذایی خاصی دارید من دکتر زنان گفت پروتیین کم بخور اصلا نمیدونم چی بخورم چی نخورم حداقل بزرگ نشه 

نمیدونی از غصه دارم میمیرم مجردم کار به عمل بکشه چیکارکنم 

اگه بدونم بومادران جوابه هرروز میخورم 

سلام عزیزم اصلا به فیبروم نتیجه نداد من کلی وقت گذاشتم و حتی سه هفته هم سیاهدانه با عسل خوردم و بادک ...

نمیدونم دکتر زنان دیگه ام برم یا نه 

یا برم طب سوزنی یا سنتی 

و اینکه من الان توی نت سرچ کردم بومادران و رازیانه میگفتن بخورید خوبه به نظرت؟

نمیدونم دکتر زنان دیگه ام برم یا نه  یا برم طب سوزنی یا سنتی  و اینکه من الان توی نت سرچ ...

رازیانه به هیچ عنوان نخورید. پر از استروژن و سایز فیبروم رو بالا می‌بره .

کلا از غذاهای حاوی استروژن باید پرهیز کنید مثل کنجد و ارده و روغن کنجد حلوا شکری و ذرت و مشتقات اش مثل بلال و پفک و سویا و لبنیات که پر از استروژن هستن و مرغ چون به اینا دان ذرت و سویا  غنی شده میدن زیره. رازیانه سیاه دانه بادام همگی غنی از استروژن هستند 

نمیدونم دکتر زنان دیگه ام برم یا نه  یا برم طب سوزنی یا سنتی  و اینکه من الان توی نت سرچ ...

سایت برگ بهشت رو بخونید همه مواد مضر رو نوشته .

اگه فیبرومتون کوچک هست کپسول ساپوژکس خوب جواب میده