2777
2789
عنوان

حس بدی دارم احساس میکنم نباید پیام میدادم

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 73 پست
وااای چقد زبونتون تیزه بیخود نیست سلطان ترکیدن شدی  وقتی اومده اینجا مطرح کرده و میگه منظور ند ...

🖤🖤🖤واقعا منظوری نداشتم واسه همین حالم بده ک ی وقت فکر بدی نکنه البته من قبلا خودم جوری رفتار کردم ک فک نکنه بهش حسی دارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب وقتی بهت میگه ابجی یعنی فقط داره به چشمه ابجی بهت نگاه میکنه و جواب پیامتو میده و میترسه زنش نارا ...

عزیزم بعضی چیزا رو نمیشه گفت میترسم باز قضاوت کنن ولی من قبلا جوری باهاش صحبت کردم ک بفهمه حسی بهش ندارم و هزاران بار بهش گفتم فقط و فقط پسرخالمی درسته باهم صمیمی هستیم ولی هیچوقت حس خواهر برادری بهت نداشتم و هیچوقتم نمیتونم بعنوان شریک زندگیم قبولت کنم فقط و فقط پسرخالمی

چقدر صحبت بعضیا تو این تاپیک بی ادبانست قضاوت کردن پیشکشتون، ادب صحبت کردن داشته باشین. دو صفحه خوند ...

ببخشید 🙈

من دیدم استارترو خیلی بد قضاوت کردن تند صحبت کردم باید به خود استارتر واگذار میکردم 

ببخشید 🙈 من دیدم استارترو خیلی بد قضاوت کردن تند صحبت کردم باید به خود استارتر واگذار میکردم 

من خودم کل دنیا رو سرم خراب شده انقد حالم بده ک اصلا برام مهم نیس چه قضاوتی میکنن چون خودم از نیت خودم خبر دارم 

نه اشتباه متوجه شدم نمیدونستم داداشتون به رحمت خدا رفته غم آخرتون باشه معذرت میخوام اگه حرفی زدم🙏🌙

ممنون .اشکالی نداره فقط دعای صبر کن برا پدر و مادرم😔😔