2777
2789
عنوان

حس بدی دارم احساس میکنم نباید پیام میدادم

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 73 پست
حقیقت تلخه این یک  دوم اینکه اگه کارش از رو بی فکری بودو مقصر نبود الان عذاب وجدان نداشت بخاطر ...

والاااااا نمبدونم بعضیا فک میکنن اگه چیزی نگن بقیه فک میکنن زبون ندارن  اصلا مازنا هر چی میکشیم از همین کرم ریزی های امثال اسی و این خانومه ک مردا هوایی  میشن و انقد خیانت صورت میگیره

الان کسی گفت شما خودتو بندازی وسط نظر بدی  ن ب تو نه به هیچکس دیگه ربطی نداره اسم کاربری من &n ...

اخ ببخشید فکر کردم مغز داری  باید از حرفات میفهمیدم پوکه

اشتباه از من بود بازم معذرت میخوام اشتباه بود جوابتو بدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجور امر به معروف بدرد خودتون و سلطان ترکیدن سابق میخوره 😂  گفتیم خوب نبود دیگه تکرارش نکن& ...

عزیزم اون بدبخت بره دعا کنه زندگی مردم خراب نشه یوقت نه اینکه بیاد تاپیک بزنه ببینه کارش اشتباه بوده یا نه

عزیزم اون بدبخت بره دعا کنه زندگی مردم خراب نشه یوقت نه اینکه بیاد تاپیک بزنه ببینه کارش اشتباه بوده ...

چرا خراب بشه الان ؟🤔 

وقتی منظوری نداشته ؟ 

نمیفهمم درک‌نمیکنم برید به سلامت 

نه پیام دادن و بای پسر خاله اوکی بود  بهت نمیاد بگی ابجی دو پهلو بود هم میشه منظور بد برداشت ک ...

من خودمم متاهلم و اینکه اون اخلاق منو میدونه از این دخترا نیستم ب مرد متاهل چشم داشته باشم 

نه عزیزم من خودمم متاهلم ..تو این ۲۰و خوردی سال هیچوقت بهم نگفته آبجی 

خب وقتی بهت میگه ابجی یعنی فقط داره به چشمه ابجی بهت نگاه میکنه و جواب پیامتو میده و میترسه زنش ناراحت بشه 

تو چرا ناراحت شدی که گفته ابجی؟ حرکتتون خیلی زشت بوده من اگه جای خانم پسر خالتون باشم دیگ باهاتون رفتو امد نمیکنیم و نمیزارم شوهرم تورو ببینه 😂👋

تا کرم نداشته باشی اینکادا دو نمیکنی بیچاره زنش و بیچاره شوهر تو ک انقد زن سبکی داره

حالشو پرسیدم سبک بودنه؟ شما به پسرخالتون ک صمیمی هستین پیام نمیدین ؟ بعدشم چون تو مجلس عزاداری داداشم بوده کرونا گرفته نباید حالشو بپرسم؟ 

خب وقتی بهت میگه ابجی یعنی فقط داره به چشمه ابجی بهت نگاه میکنه و جواب پیامتو میده و میترسه زنش نارا ...

لاییک به احتمال زیاد خانومشم اونور پیشش بوده ووداره گوشیش و میدبده و الان احتمالا سر این موضوع دارن بحث میکنن و خانومه فوشای نمونده رو ب این خانوم میده🤣

اره درسته  من ب جای مغز  تو سرم پر مخه  و خودمو در حدی نمیبینم ک با یکی خونه خراب کن ...

از خودم معذرت خواهی کردم بخاطر هم کلام شدن با تو 

عزیزم حتما خودت خونه خراب کن حرفه ای هستی که همه رو مثل خودت میبینی 😘 یا ازون متوهما  که هرکی هرچی میگه فکر میکنی دارن بهت نخ میدن 

در هر صورت که پوکی هرچی بگی جوابتو نمیدم چون دست خودت نیست ساختار مغزته دیگه☺️

حالشو پرسیدم سبک بودنه؟ شما به پسرخالتون ک صمیمی هستین پیام نمیدین ؟ بعدشم چون تو مجلس عزاداری داداش ...

کسی نمیگه چرا حالشو پرسیدی انقد بی فکری ک نگفتی خانومش پیششه میگی بهت نمیا د بگی ابجی اگه خانومش قضه خاستگاریم بدونه احتمال ریاد از گوشی شوهرش بلاکت میکنه و قطع رابطه خیلی حرکت زشتیه