2777
2789
عنوان

غرورش خستم كرده واقعا

157 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها 

اين مردا چرا انقدر مغرورن؟٢روز پيش شب از خونه مامانش اينا ميومديم اعصابش واسه كارش خورد بود هي ميگفت اه اه اينجوري نكردي چرا

منم گفتم چرا واسه من اه اوه ميكني داد زد كه خوب ميكنم منم خداييش اروم بودم حرفي نزدم اصلا

اومديم خونه دنبال داروش ميگشت پيدا نميكرد زد شكوند در كابينتو😐

من يه كلمه نه دعوا كردم نه حرف زدم باهاش شبم جامو اتاق دخترم انداختم

حالا موندم چرا اين قهر كرده؟😕بنظر شما من كجاي قضيه مقصرم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعصابش خورد بوده شاید بعدش پشیمون شد

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

هیچ جا...ولی هیچوقت تحت هیچ شرایطی جاتونو از هم جدا نکنید قهر سر جاشه ولی خوابیدنم سر جاشه نزارید عا ...

منم رو اين موضوع حساسم جامو جدا نميكردم اصلا ولي چند وقته رفتاراش اذيتم ميكنه و جالب اينجاس منو مقصر ميدونه

منم خسته شدم نميخوام پيشش باشم

هیچی درد همه مردم گرونیه ولش کن سربه سرش نزار اگه ام زن احساسی هستی برو بامزه بازی دربیار بگو عشقم چلا دعوا میتونی هیچی خودتو لوس کن تا بگه چشه اگه ام نیستی کلا بی خیال شو همه اینجورین دیروز مرده توخیابون وسط چهارراه به زنش بلندبلند میگفت تو ازاولم ازمن بدت میومد تو ازاولم منو نمی خواستی واینا ملت فقط اونارو نگاه میکردن عجب وضعی

درخود بطلب هرانچه خواهی که تویی

اعصابش خورد بوده شاید بعدش پشیمون شد

٢روز گذشته ادمي كه پشيمونه يه واكنشي نشون ميده حداقل اين انگار نه انگار 

منم وقتي قهريم اصلا حالم خوب نيست همش عصبيم انگار

هیچی درد همه مردم گرونیه ولش کن سربه سرش نزار اگه ام زن احساسی هستی برو بامزه بازی دربیار بگو عشقم چ ...

عاخه لوس بازيم حدي داره ميبينم وقتي من هي پا پيش ميذارم بيشتر حق به جانب ميشه