2777
2789
عنوان

هاله بی بی چک

112 بازدید | 11 پست

سلام خانمای گل امیدوارم حالتون خوب باشه 

خانما من این دوره ۶ تا فولیکول خوب داشتم روز ۱۴ پری آمپول hcg زدم تقریبا از ده روز بعد آمپول بی بی چکام هاله انداختن ولی دقیقا روز ۱۴ منفی شد دیروز باید پری میشدم ولی نیومد باز بی بی زدم هاله انداخت امروزم باز همینطور،

حالا من موندم باردارم یا نه تا بی بی چکمم پررنگ نشه نمی‌رم واسه آز خون میترسم بخوره تو ذوقم 

کسی بوده با این شرایط ولی باردار بوده باشه 

لطفاً اگه کسی تجربشو داره بهم بگه

منم وقتی امپول زرم بی بی مثبت شد ولی بعد چند روز منفی شد

خود امپول مثبت کاذب میده

ولی ان شاالله ک تو بارداری

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تا چهارده روز بعد آمپول بیبی هاله میندازه حالا واسه شما باز چون از موعدت گذشته و بیبی مثبت شده باز جای امیدواریه

ان شاالله که بارداری دوسه روز دیگه بیبی بزن فقط هم مدیکور قطره چکونی بزن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

منم وقتی امپول زرم بی بی مثبت شد ولی بعد چند روز منفی شد خود امپول مثبت کاذب میده ولی ان شاالله ک ...

منم مطمئنم تا قبل اینکه ۱۴ روز بگذره اون هاله ها مثبت کاذب بود ولی الان ۱۶ روزه از آمپول میگذره دو روزم از موعد پریودم گذشته

منم مطمئنم تا قبل اینکه ۱۴ روز بگذره اون هاله ها مثبت کاذب بود ولی الان ۱۶ روزه از آمپول میگذره دو ر ...

خب پس برو ی آز خون بده

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
عزیزم تا چهارده روز بعد آمپول بیبی هاله میندازه حالا واسه شما باز چون از موعدت گذشته و بیبی مثبت شده ...

عزیزم به نظرت اگه باردار نباشم دلیل هاله انداختنش چی می‌تونه باشه خیلی نگرانم آخه تست امروز نسبت به دیروز باید پررنگ تر میشد ولی هردو مث همن

عزیزم به نظرت اگه باردار نباشم دلیل هاله انداختنش چی می‌تونه باشه خیلی نگرانم آخه تست امروز نسبت به ...

عزیزم کیست هم باعث مثبت شدن بیبی میشه  دو روز صبر کن بیبی بزن اگه پررنگ تر نشد برو دکتر فولیکولات چند بودن؟اگه بزرگ بوده باشن آمپول بزنی تبدیل به کیست میشن 

ان شاالله که بارداری

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

عزیزم کیست هم باعث مثبت شدن بیبی میشه  دو روز صبر کن بیبی بزن اگه پررنگ تر نشد برو دکتر فولیکول ...

دقیقا یادم نمیاد ولی از ۱۵بودن تا۱۹.....چه نوع کیستی باعث مثبت شدن میشه؟؟؟

دقیقا یادم نمیاد ولی از ۱۵بودن تا۱۹.....چه نوع کیستی باعث مثبت شدن میشه؟؟؟

کلا کیست باعث مثبت شدن میشه