2777
2789
عنوان

دخترم دوازده ساعته خوابیده

306 بازدید | 20 پست

دیشب ساعت یه ربع به نه خوابش برده تا الان😂

هوای بیرون گرفته ست اتاقش تاریکه باباش خواست بیدارش کنه گفت برو بیرون هنوز شبه بابا باز گرفت خوابید😂

واقعا کاش بچه بودم

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی عزیزم اجازه بدین استراحت کنه چون هوا این جوریه خوابش میگیره

اره من کار نمیگیرم بهش اصلا

ولی گربمون رفته پیشش خوابید شوهرم گفت برم بیدارشون کنم قبل اینکه برم 🙂😂خونه خیلی ساکت شده

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

چیکارش داری آخه منم هنوز با بچه هام تو رختخوابم😂😂😂😂😂

من بیدار نمیکنم ،ایشون و پیشیمون با هم خوابن خونه خیلی سوت و کور بود سرصبح شوهرم رفت بیدار کنه

چیکارش داری آخه منم هنوز با بچه هام تو رختخوابم😂😂😂😂😂

حالت چطوره خیلی وقته نیستی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اما خب. خواب من با غصه و گريس🥲تو با ارامش و فكر راحت بخواب

بچه ها با ارامش و فکر راحت میخوابن

ادم بزرگا خوابشون با فکر راحت نمیشه 🥲

بچه ها با ارامش و فکر راحت میخوابن ادم بزرگا خوابشون با فکر راحت نمیشه 🥲

اره. اما مشكلات با هم فرق دارن.

كم و بيش دارن.

من همين ديشب با گريه خوابيدم.

دو بار از خواب پا شدم و گريه كردم.

اخ

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.