2777
2789
عنوان

چند روزه تهوع میگیرم روزه ام...

100 بازدید | 12 پست

ظهر حالت تهوع شدید میگیرم چیکار  کنم

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨

از ضعف توانایی روزه نداری گشنته

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی مریضی روزه میگیری گناه میکنی  من خودم مریضم نمیتونم روزه بگیرم

تا حالا مشکلی نداشتم 

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨
خب یک روز در میان روزه بگیر حداقل شاید معدت مشکلی داره

اره خیلی ترش میکنم شدید

اره خیلی ترش میکنم شدید

میدونستی روزه ای که می گیری هیچ ثوابی نداره چون در حق خودت ظلم میکنی و باید جواب پس بدی چرا وقتی این حالتارو داری روزه میگیری برو دکتر گوارش حتما پیگیری کن شاید عفونت معده داری

بعد از درمانت در طی سال میتونی روزه هاتو بگیری

اینقدر روزه قضا بارداری و شیر دهی دارم میترسم زیاد بشن نتونم بگیرم😩