2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک

460 بازدید | 66 پست

خانوما من ماه قبل یعنی یه هفته مونده بود به عید 23 پر تموم شد یا 24 اینا دقیق یادم نیس بعد من عفونت اینا هم داشتم و پریودم هی عقب مینداخت یا بار 20 روز یه بار دو هفته خلاصه من دیروز بی بی زدم در جا دوتا خط افتاد اصلا دو ثانیه هم نشد میگم امکان داره بی بی اشتباه باشه؟؟؟ بی بی چک خطا بگه امروزم میخوام بی بی بزنم بعد فعلا نمیتونم برم ازمایش کسی نیس ببرتم

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مبارکه

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

بارداری مبارک باشه😍

میگم امکان داره بی بی اشتباه بزنه و خطا باشه؟؟؟ 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

چن روز عقب انداختی علایمت چی هس؟ 

بایه صلوات آمین بگو دوست عزیز .خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم💕💕💕

واي امروز چقد بی‌بی چک مثبت دیدم 

مبارکه 😍

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
مثبته مبارکه😍😁❤

میگم ممکنه بی بی اشتباه باشه اخه من اصلا پریودام منظم نبود یه سالو نیمه اصلا جلوگیری نمیکنم ولی حامله هم نمیشم

چن روز عقب انداختی علایمت چی هس؟ 

علایم فقط 20 روزه ترشح سفید میاد 10 یا 12 روزه عقب انداختم ولی چند ماهه کلا پریودام منظم نیس یه بار 20 روز عقب انداخته بودم یه بار دو هفته یه بار یه هفته