2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 66 پست
میگم امکان داره بی بی اشتباه بزنه و خطا باشه؟؟؟ 

نه دیگه همون موقع انداخته مثبته پس

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میگم ممکنه بی بی اشتباه باشه اخه من اصلا پریودام منظم نبود یه سالو نیمه اصلا جلوگیری نمیکنم ولی حامل ...

فک نکنم به نظرم مثبته

حالا برو یه آزمایش هم بده ک خیالت راحت شه

کاشکی
عزیز مثبته

امکان داره بی بی خطا باشه اخه من اصلا پریودم منظم نبود و یه سالو نیمه جلوگیری نمیکردم و اصلا حامله نمیشدم

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
میگم ممکنه بی بی اشتباه باشه اخه من اصلا پریودام منظم نبود یه سالو نیمه اصلا جلوگیری نمیکنم ولی حامل ...

نه عزیز الان مثبته یک بار دیگه تست بگذار

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
علایم فقط 20 روزه ترشح سفید میاد 10 یا 12 روزه عقب انداختم ولی چند ماهه کلا پریودام منظم نیس یه بار ...

بزار ی هفته از موعدت بگذره برو آز بده اما دلم برات روشن مامان شدی 

واسه ظهور امام زمان صلوات   
فک نکنم به نظرم مثبته حالا برو یه آزمایش هم بده ک خیالت راحت شه

مگه نمیگن اگه حامله بشی باید پریود منظم باشه؟؟؟ 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
بزار ی هفته از موعدت بگذره برو آز بده اما دلم برات روشن مامان شدی 

12 13 روزه از وقتم گذشته ها فقط من این چند ماهه کلا عقب میندازه

امکان داره بی بی خطا باشه اخه من اصلا پریودم منظم نبود و یه سالو نیمه جلوگیری نمیکردم و اصلا حامله ن ...

باشه الان دیگه خداخواسته بخاطری چی میگی حامله نمیشم بیبی چک دیگهداری الان بگذار ببینیم چیه دوباره

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
ای جاااااانم.کاشکی بی بی منم اینجوری مثبت شه

انشالله عزیزم تو هم حتما میای عکس بی بی چکتو میفرستی توکل کن به اون بالایی

باشه الان دیگه خداخواسته بخاطری چی میگی حامله نمیشم بیبی چک دیگهداری الان بگذار ببینیم چیه دوباره

ن هنوز ندارم بعد از ظهر میخوان بگیرن واسم بعد از ظهر بازم میزنم ببینم چی میشه بی بی چک همین ک میریختم خطا میوفتاد اصلا دوثانیه هم نشد