2777
2789
عنوان

جراحی منییر

2981 بازدید | 50 پست

با سلام و درود، من بیماری منییر دارم،  وزوز گوش و حملات سرگیجه شدید، تموم باید و نبایدش رو میدونم فقط میخام بدونم کسی هست جراحی منیر انجام داده باشه؟ میخام نتیجه جراحی رو بدونم، ایا وزوز از بین میره یا فقط سرگیجه کنترل میشه؟؟

ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه ممکنه از علائمتون بگین و اینکه کدوم نوع رو گرفتار هستید؟

وزوز گوش که نوسان داره، احساس پری و فشار گوش.  و از همه بدتر سرگیجه شدید بهم حمله میکنه و استفراغ خونی میکنم،  اگه سرگیجه هام شدید باشن چهار تا پنج ساعت فلجم میکنن.اگرم خفیف چند روز سرگیجه خفیف دارم که فقط تعادل ندارم

من سالها دچارش هستم،تجربه ای که کسب کردم استرس،غلظت خون، اختلال هورمون باعث میشه جمله بهم دست بده،شما بگرد ببین چه وقتی دچارش میشی،منییر من خیلی خیلی شدیده حتما همون لحظه باید امپول بزنم وگرنه به حد مرگ حالم بد میشه.

ولی میگن جراحی هم ممکنه جواب خوبی نگیری

🌸هرچه در فهم تو آيد  آن بود مفهوم تو🌸
وزوز گوش که نوسان داره، احساس پری و فشار گوش.  و از همه بدتر سرگیجه شدید بهم حمله میکنه و استفر ...

منم علائم شمارو دارم،تهوع شدید و پی در پی،عدم تعادل جوری که به در و دیوار میخورم،اون چرخشی که ایجاد میشه وحشتناکه ولی همه فکر میکنن سرگیجه معمولیه ولی فرق میکنه

🌸هرچه در فهم تو آيد  آن بود مفهوم تو🌸
من سالها دچارش هستم،تجربه از که کسب مردم استرس،غلظت خون، اختلال هورمون باعث میشه جمله بهم دست بده،شم ...

همه چی رو زیر نظر گرفتم، هیچ وقت مشخص نیست برام که چه چیزی روش تاثیر داره،من با یه دکتر نوبت مکالمه حرف زدم پارسال میگفت با ۳۰ملیون جراحی میکنم خوب میشی

منم علائم شمارو دارم،تهوع شدید و پی در پی،عدم تعادل جوری که به در و دیوار میخورم،اون چرخشی که ایجاد ...

راستی سرگیجه هات چند وقت چند وقت میان سراغت؟

[QUOTE=186912237]چند وقت یه بار این حملات بهتون دست میده؟[/QU

بهار و تابستون بیشتر میاد سراغم و پیش بینی نمیشه، الان در طول ۱۵ روز دو بار بهم حمله کرده که یکیش دیشب بود،