2777
2789
عنوان

جراحی منییر

| مشاهده متن کامل بحث + 3330 بازدید | 51 پست
سلام عزیزم تورو خدا میگی از کجا فهمیدی منیر داری؟

سلام و درود .ببینید سرگیجه و وزوز گوش،یک بیماری چند فاکتوری هستش،یعنی ام ار ای ازت میگیرن که تومور نداشته باشی،یا مثلا استخوان گوش سیاه شده باشه، یا پرده گوش پاره شده باشه،اینا منجر به وزوز و سرگیجه میشن. اما زمانی که هیچ علتی نباشه که وزوز و سرگیجه ات  رو توجیه کنه ، میتونی بگی که منییر داری که اینم با تست إکوی گوش و ثابت شدن هیدروپس مشخص میشه. 

اگه جواب رو گرفتین که چه بهتر اگرم نه، میتونید بیشتر بپرسید تا بتونم کمکتون کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام و درود .ببینید سرگیجه و وزوز گوش،یک بیماری چند فاکتوری هستش،یعنی ام ار ای ازت میگیرن که تومور ن ...

سلام عزیزم ببخشید حدود دوهفته هست که متوجه سرگیجه هام شدم. با سرچ توی نت گفتم شاید مشکل از گوشم باشه رفتم متخصص گوش و حلق و بینی. البته من چند سالی هست متوجه کم شنواییم شدم. دکتر شنوایی سنجی و فشار گوش نوشت انجام دادم. مشخص شد فشار گوشم بالاست. فقط الان من نمیدونم وقتی فشار گوش بالا باشه یعنی صد درصد بیماری من منیر هست؟ الان هم دکتر من رو ارجاع داده متخصص مغز و اعصاب. سوالم اینه که وقتی فشار گوش دارم نشون دهنده اینه که من منیر دارم؟ یا میتونه بیماری دیگه ای باشه؟ 

سلام عزیزم ببخشید حدود دوهفته هست که متوجه سرگیجه هام شدم. با سرچ توی نت گفتم شاید مشکل از گوشم باشه ...

سلام و درود.بله فعلا تا برسی مغز و اعصاب، فشار بالای گوش نشانه بیماری منییر است.البته نباید نگران باشی چون احتمالا با تزریق دگزامتازون داخل گوش سرگیجه ها برطرف میشن. برای من دکتر نسرین یزدانی کلینیک گوش تهران ساختمان دی، تزریق کردن سرگیجه هام برطرف شدن

البته من ندونستم که سرگیجه هاتون چجوری ان و چند وقت یک بار میان و چه اوقاتی هستن. میتونی توی انترنت درباره تمرینات ورزشی رفع سرگیجه جستجو کنی، من طی تماسی که با یک متخصص در لندن داشتم ،نظرشون این بود که تمرینات ورزشی رو روزی چند بار انجام بدم که شاید کریستال های داخل گوش جابجا شده باشن و در جای خودشون قرار بگیرن.

سلام منم منیر دارم سرگیجه خیلی ازیتم میکنی هر۵یا ۷روز یبار میارسراغم زندگیمو بهم ریخته

هرحمله هم حدود ۷یا ۸ بعضی وقتام۱۲ساعت طول میکشه من انگاری فلجم تورو خدا کسی هس کمک کنه😔😔😔واقعا عاجزم

البته من ندونستم که سرگیجه هاتون چجوری ان و چند وقت یک بار میان و چه اوقاتی هستن. میتونی توی انترنت ...

گلم ممنون میشم راهنمایی کنید منم تازه متوجه بیماریم شدم چندوقت درگیرهستید و شرایطتتون بعد تزریق به چه صورته؟

گلم ممنون میشم راهنمایی کنید منم تازه متوجه بیماریم شدم چندوقت درگیرهستید و شرایطتتون بعد تزریق به چ ...

سپاسگزارم.من از ۹۳به بعد درگیرم، زمانی که خیلی بهم فشار اورد دگزامتازون تزریق کردم و نتیجه گرفتم البته فقط سرگیجه قطع شد ورنه کاهش شنوایی و وزوزم بردوامه

سپاسگزارم.من از ۹۳به بعد درگیرم، زمانی که خیلی بهم فشار اورد دگزامتازون تزریق کردم و نتیجه گرفتم الب ...

منم چن وقت درگیر این بیماری ام اگ سرگیجه هاتون قطع شده ی تماس باهام داشته باشین دعاتون میکنم . ۰۹۳۹۶۰۲۶۰۶۱