2777
2789
عنوان

ماه بازی😂😁😁😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 22 پست

پرچم آذریا بالا😍

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول اینکه تولدت مبارک باشه قشنگم لیلیلی لی لی لیلیلی لی لی  آها أها آها آها دیشدیری دیرینگ ما ...

مرسی عزیزم قربونت 😍😍😍😍❤❤❤❤❤❤❤❤

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

تولدت مبارک💜

بهمن ماهی ام،بسیار غافلگیر کننده و غیرقابل پیشبینی، سریع الانتقال، دارای حس پیشبینی، کنجکاو،‌ رفیق باز و کم علاقه به آداب و اصول سنتی

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

چقدرآذرماهی داریم❤💙🧡

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
تولدت مبارک💜 بهمن ماهی ام، بسیار غافلگیر کننده و غیرقابل پیشبینی، سریع الانتقال، دارای حس پیش ...

مرسی عزیزم قربونت گلم😍😍😍❤❤❤❤❤❤

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

من ته تقاری تابستونم ماه شهریار نیک😌😌😎

عصبی،زود رنج،حساس،مهربون،بخشنده،با جذبه،درسته زود گریشون میگیره اما زود هم رو به راه میشن

عاشق طبیعت و حیوونا

وفادار

رفیق فابریک مشتی

و هزار صفتی که توانایی توصیفشونو ندارم 😎✋

البته اینا اخلاقیات خودمو گفتما نمیدونم دقیقا بقیه شهریوریا هم همینن یا نه(":

دُخملک مو شکلاتی وِز وِزو که از رویای سرزمینی به رنگ یاسی اومده و یکی از اعضای سرسخت کمپین حمایت از پفک نمکی مینو میباشد😌😎تو خونه صداش میکنن خواهر گمشده آنشرلی😢💚🌸🍬🍭چندتا رفیق کوچولو آتیش پاره داره به نام های جناب آقای وینچستر و جناب آقای بوفون و جناب آقای مایونز و مادام رکسانا وجنتلمن فسنجون🐱🐶🐰🐔🐓(وی در گذاشتن اسم موجودات تبحر خاصی دارد😎)و همینطور به آشپزی طبق روند عامه معتقد نیست و روش بوجود آوردن غذاهای من در آوردی را پی میگیرد😌🍔🍕تا اینجا کافیه دیگه،ایزی ایزی تامام لیلیلی لی لی لیلیلی لی لی😎🍻