2789
عنوان

ماه بازی😂😁😁😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 22 پست

پرچم آذریا بالا😍

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اول اینکه تولدت مبارک باشه قشنگم لیلیلی لی لی لیلیلی لی لی  آها أها آها آها دیشدیری دیرینگ ما ...

مرسی عزیزم قربونت 😍😍😍😍❤❤❤❤❤❤❤❤

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

تولدت مبارک💜

بهمن ماهی ام،بسیار غافلگیر کننده و غیرقابل پیشبینی، سریع الانتقال، دارای حس پیشبینی، کنجکاو،‌ رفیق باز و کم علاقه به آداب و اصول سنتی

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

چقدرآذرماهی داریم❤💙🧡

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
تولدت مبارک💜 بهمن ماهی ام، بسیار غافلگیر کننده و غیرقابل پیشبینی، سریع الانتقال، دارای حس پیش ...

مرسی عزیزم قربونت گلم😍😍😍❤❤❤❤❤❤

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

من ته تقاری تابستونم ماه شهریار نیک😌😌😎

عصبی،زود رنج،حساس،مهربون،بخشنده،با جذبه،درسته زود گریشون میگیره اما زود هم رو به راه میشن

عاشق طبیعت و حیوونا

وفادار

رفیق فابریک مشتی

و هزار صفتی که توانایی توصیفشونو ندارم 😎✋

البته اینا اخلاقیات خودمو گفتما نمیدونم دقیقا بقیه شهریوریا هم همینن یا نه(":

the little dino 🦖