2777
2789
عنوان

ماه بازی😂😁😁😂😂

107 بازدید | 22 پست

متولد چه ماهی هستید و چه خصوصیات اخلاقی داریم امروز تولد خودم بود😂😂😂۱ اردیبهشت مهربون بودن و زود بخشیدن و دل رحم بودن ویژگی اردیبهشت ماهی است😍😍😍❤❤❤❤

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه اسفندی قشنگ✌😜

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

آذر.

عصبی،راستگو،با جنبه،خوش اخلاق،بچه‌دوست،حرص درار

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

توولدت مبارک خوشگلم بهترینا سهم دلت 🌺🌺🌺💓💓💓 

وارد کننده کپسول و آمپول گلوتاتیون از کره و تایلند مستقیم.دارای مجوز و تاییدیهFDAوGMPبرای سفیدی بدن و صورت و از بردن تمام لکه های پوستی دارای تاییدیهFDAوGMP

انتقام جو حالا خودتون حدس بزنید 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

اول اینکه تولدت مبارک باشه قشنگم

لیلیلی لی لی لیلیلی لی لی 

آها أها آها آها دیشدیری دیرینگ ماشالا دیشدیری دیرینگگگگ ماشالا😎😎💃💃💃🎉🎉🎉🎉🎂🍰🍭🍦🍦🍦🍓🍓🍓🍕🍕🍕🍟🍟🍟

دُخملک مو شکلاتی وِز وِزو که از رویای سرزمینی به رنگ یاسی اومده و یکی از اعضای سرسخت کمپین حمایت از پفک نمکی مینو میباشد😌😎تو خونه صداش میکنن خواهر گمشده آنشرلی😢💚🌸🍬🍭چندتا رفیق کوچولو آتیش پاره داره به نام های جناب آقای وینچستر و جناب آقای بوفون و جناب آقای مایونز و مادام رکسانا وجنتلمن فسنجون🐱🐶🐰🐔🐓(وی در گذاشتن اسم موجودات تبحر خاصی دارد😎)و همینطور به آشپزی طبق روند عامه معتقد نیست و روش بوجود آوردن غذاهای من در آوردی را پی میگیرد😌🍔🍕تا اینجا کافیه دیگه،ایزی ایزی تامام لیلیلی لی لی لیلیلی لی لی😎🍻