باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...
خب تو اشنایی باید طرفتو ب چالش بکشی اگه هدف ازدواجه
اگه ن دوستیه فقط همون صحبتای معمولی
باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...
ب حرف بگیرش از خودت بگو از خودش بپرس همینجوری هی حرف حرف میاره میبینی کلی حرف زدین اشناتر شدین
پسر خوبیه بعید میدونم حاشیه داشته باشه اما من دوست دارم باهم بیشتر صحبت کنیم شما ها چه پیشنهادی م ...
میگم شرایط عالیه ...فقط بدونی اونم بهت فک میکنه و حس داره بنظرم حرف نداره ....دراین سطح تحصیلی مطمنا مشترکات زیادی خواهید داشت من خودم دکترم میدونم که درک متقابل تو زندگی چه معجزه ای میکنه