2777
2789
میگم شرایط عالیه ...فقط بدونی اونم بهت فک می‌کنه و حس داره بنظرم حرف نداره ....دراین سطح تحصیلی مطمن ...

بیشتر پیام میده

برنامه روزانه اش رو میگه

عکس مبفرسته

ولی کمتر مکالمات داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا دو وقیقه حرف میزنیم میگه بهت زنگ میزنم یا پیام میدم خیلی طولانی حرف نمیزنه

چجوری اشنا شدی؟ مشکوک میزنه ها

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

امشب بهش با خنده گفتم گفتم تو چرا مکالماتت کوتاهه گفت ما خانوادگی اینجوریم چی بگم‌خب اینارو بهم ...

چی بگم که همه چی خوب پیش بره آخه ؟بصورت زیرکانه یکم عاطفی کن ببین چی میشه ..نشون بده مهمه واست ..مثلا ماسک که یادت نمیره یا ازاین خرفا

چی بگم که همه چی خوب پیش بره آخه ؟بصورت زیرکانه یکم عاطفی کن ببین چی میشه ..نشون بده مهمه واست ..مثل ...

وقتی بهش میگم دلم برات تنگ شده زودی میاد تصویری...

به نظرت بهش پیام بدم بگم من‌دوست دارم هر روز زمان بیشتری رو برای هم‌بذاریم صدای همو‌بشنویم‌و همو ببینیم؟؟؟؟

وقتی بهش میگم دلم برات تنگ شده زودی میاد تصویری... به نظرت بهش پیام بدم بگم من‌دوست دارم هر روز زما ...

خب اگه ی بار اینارو گفتی و جواب نداد حتما ی مشکلی داره میدونی که آقایون با شنیدن این حرفا شیرجه میرن ...شاید سرده شاید ب ازدواج و این حرفا فک نمیکنه تمرکزش رو درسه شایدم به کس دیگه فک میکته

خب اگه ی بار اینارو گفتی و جواب نداد حتما ی مشکلی داره میدونی که آقایون با شنیدن این حرفا شیرجه میرن ...

البته یه چیزی هم هستا یکم فاصله میگیرم میخواد سکته کنه

الان شما چه نظری دارید؟

من چون روحیات ایشون و نمی‌دونم نمیتونم چیزی بگم ولی گفتم ما آقایون تو حرفای احساسی و صمیمی زود ترمزمون می‌بره حالا ایشون چرا شاید فک می‌کنه نکنه شما ناراحت بشید