2777
2789
عنوان

حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 21 پست
خانواده‌  شوهر میخوان چیکار کنن بخاطر پسرشون باهت خوبن بعد که میمیره دیگه ارتباط قطع میشه منم ک ...

اره مشاوره رفتم فایده نداش فقط پول مفتهههه...خدا بزرگه عزیزم... اگ بابات وضعش عالی بود مشکلت کمتر بوود

بگو از بچه اوردن فقط زاییدنشو بلد بودی مامان

من چون ازدواج کردم و برگشتم دیگه قبول نداره منو،،،،با این اصلا نه بهش کاری دارم نه ازش چیزی میخوام

ولی ناراحت جهازم دست و پاشو خیلی تنگ کردو،،،خرج خوراکم با بابا م نمیتونه ببینه،،،توقع داره خودم بخرم درست کنم

هر روز اندیشه ای تازه به کار ببندید،اندیشه ها و بینش ها نقطه‌ عطف در زندگیتان است

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره مشاوره رفتم فایده نداش فقط پول مفتهههه...خدا بزرگه عزیزم... اگ بابات وضعش عالی بود مشکلت کمتر بو ...

بابام  یه پس انداز داره تو حسابش،،،در حد صد تومن،،،،ولی بازم یه هزاری به من کمک نمکنه،،،توقع ندارم اصلا تا حالام ازش نخواستم،،،فقط میخوام مهربون باشم

مشاوره چی میگه

هر روز اندیشه ای تازه به کار ببندید،اندیشه ها و بینش ها نقطه‌ عطف در زندگیتان است
ان شاالله خداکمک کنه.. میگف تفکراتتون باهم فرق داره

شمام خیلی جبهه نگیر سر هر چیز

یه مدت بی خیالی باش ببین ج میده

و اصلا باهش بحث نکن،،،،فک کن وجود نداره،،،،هر چب بیشتر بهش ور بری حساس باشی بدتر میشه

مردا احترام، ،توجه،،،تعریف،،،چشم بگو ولی زیرکانه کار خودتو انجام بده

اینا تجربه من امیدوارم بدردت بخوره

التماس دعا

من چون ازدواج کردم و برگشتم دیگه قبول نداره منو،،،،با این اصلا نه بهش کاری دارم نه ازش چیزی میخوام ...

مشکلات بعد طلاق دقیقا همینه 

نمیتونی مستقل شی؟؟

چرا طلاق گرفتی؟

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
شمام خیلی جبهه نگیر سر هر چیز یه مدت بی خیالی باش ببین ج میده و اصلا باهش بحث نکن،،،،فک کن وجود ند ...

وووه من ایقدددد ای راه هارو رفتم فایده نداشته ان شاالله هممون عاقبتمون بخیر شه