2777
2789
عنوان

حق با کیه

130 بازدید | 21 پست

از ساعت ۱ رفتم تا۱۰شب سر کار،،، نیم ساعتی از سر کارم آمدم افطار کنم سوپ گرفتم،،،به مامانم میگم ناهار چی داشتیم،،میگه حالا یه چیزی داشتیم تموم شد

اگه خونه نباشم یا روزه باشم غذا نگه نمیداره یا ته غذا که میمونه

هر شب خسته باید سحری درست کنم هیچکی جز من روزه نمیگیره

باید ناراحت باشم یا بی خیال

هر روز اندیشه ای تازه به کار ببندید،اندیشه ها و بینش ها نقطه‌ عطف در زندگیتان است
ناراجت باشی چه فایده ای برات داره. بی خیال باش

حقیقتاا ناراحت میشم،،،ولی فقط سوال پرسییدمم اینجوری مامانم ج میده

هر روز اندیشه ای تازه به کار ببندید،اندیشه ها و بینش ها نقطه‌ عطف در زندگیتان است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبور باش عزیزم 

بالخره خدا هست میبینه صبوریتو

اگه کتاب  خوب یا سایت خوب  در مورد تربیت فرزند ، و روابط و شخصیت میدونی بهم معرفی کن . کتاب زنان زیرک . زن بودن از تونی گرنت .نیمهی تاریک وجود تاپیک دختر گرانبها و بانو آرتمیس عالی  هستند وخوندمشون. 
حقیقتاا ناراحت میشم،،،ولی فقط سوال پرسییدمم اینجوری مامانم ج میده

چه میشه کرد آخه؟ برای منم پیش میاد از این رفتارها. ناراحت کننده  هست ولی بخوای بهش فکر کنی که بدتره

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
صبور باش عزیزم  بالخره خدا هست میبینه صبوریتو

صبودم

ولی  رو خودم دارم فشار میارم

هر چیم با مامانم صحبت میکنم فلان کارو میکنی ناراحت میشم

براش مهم نیست دو روز خوب باز مثل قبل میشه

بگو واست غذا نگه داره خب خیلی جدی

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
خدا صبر بده عزیزم.. همسرت ک زنده بود اخلاقش خوب بود؟؟؟ اگ طلاهات در حدی هس ک بتونی ک سوئیت کوچولو اج ...

اخلاقش بد نبود خیلی مهربون بود ولی بحث هم زیاد داشتیم ولی در حد بحث بود فقط بیشتر سرخونواده ها و دخالت شون

،،،،،سوییت میترسم هر سال آواره و خونه به دوش

اخلاقش بد نبود خیلی مهربون بود ولی بحث هم زیاد داشتیم ولی در حد بحث بود فقط بیشتر سرخونواده ها و دخا ...

هرچی باشه بهتر خونه باباته چقده فوت شده؟؟؟ با خانواده شوهرت کلا قطع ارتباطی؟؟ شوهرت ادم خوبی بوده ک الان در نبودش سختته اگ ی سگ بد اخلاق بود ناراحت نبودی

هرچی باشه بهتر خونه باباته چقده فوت شده؟؟؟ با خانواده شوهرت کلا قطع ارتباطی؟؟ شوهرت ادم خوبی بوده ک ...

نه بابا اینجا فوقش فقط ناراحت میشم

خونه اجاره کنم هزار جور مشکل پیش میاد،،،،قبول داری

صابخونه ،،،دنبال املاکی،،،،تنهایی،،،،هزینه

از این چیزا میترسم

۲ساله

اره قطع رابطم

نه بابا اینجا فوقش فقط ناراحت میشم خونه اجاره کنم هزار جور مشکل پیش میاد،،،،قبول داری صابخونه ،،،د ...

ای خداااا تو اوج جوونی عیب نداره عزیزم خدا بزرگه پ خانواده اسکل شوهرت چ مرگشون بود ک با تو قطع ارتباطن چقد بیشعورررن .. چن سال زیر یه سقف بودین باهم؟ امیدددوارم ب همین زوددی روی خوشبختی رو از ته قلبت حس کنیییی... مگ وِضع مالی بابات اینا خوب نیس؟چن خواهر برادرید؟

میگم،،،میگه مگه طلب کاری

بگو از بچه اوردن فقط زاییدنشو بلد بودی مامان

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
ای خداااا تو اوج جوونی عیب نداره عزیزم خدا بزرگه پ خانواده اسکل شوهرت چ مرگشون بود ک با تو قطع ارتبا ...

خانواده‌  شوهر میخوان چیکار کنن بخاطر پسرشون باهت خوبن بعد که میمیره دیگه ارتباط قطع میشه منم که زیاد زندگی نکردم،،،،چن تا از تایپیک ااتو خوندم،،،،،مشاوره رفتی

بابام کارمند حقوق ش زیاد نیست در حد خرج خونه ،،،تا حالا یه هزاری هم ازش نگرفتم