2777
2789
عنوان

کولیک

119 بازدید | 24 پست

سلام دوستان.روزتون بخیر علائم نفخ نوزاد چی؟

دختر من34روزشه دائم مکم میزنه و باید دائم راه ببرمش که آروم شه در غیر این صورت جیییییغ میزنه و گریه میکنه.بردمش دکتر امروز قطره دایمتیکون داد.بنظرتون گرپ میکسچر بهتر نیست

اونم خوبه

من اینفاکول میدم خیلی خوبه 

دوره ش باید بگذره اینا یکمی بهترش میکنن ولی ن صد در صد

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من منبع تجربه تو کولیک هستم دختر منو بعد کلی دارو گریپ واتر بهترش کرد 

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام

آره یکی از علائمش همینه

منم از گریپ میکسچر بهتر نتیجه دیدم

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
دایمتیکون خوبه گرایپ واتر روتفلور عالیه

به دکتر گفتم پسرم دلدرد داشت گرپ میکسچر دکتر داده بهش میتونم به دخترم هم بدم گفت آره بگیر بده .خب چرا ننوشت رو نسخه من بدونم چقدر چند ساعته بدم بچه

براش شربت رازیانه از عطاری بگیر. خیلی موثره. دایمیتیکون هیچ تاثیری نداره.

خودم رازیانه میخورم برای افزایش شیرم.یعنی اثری نداره.چشم حتما میرم میگیرم فقط بنظر تون دخترم کولیک داره؟

به دکتر گفتم پسرم دلدرد داشت گرپ میکسچر دکتر داده بهش میتونم به دخترم هم بدم گفت آره بگیر بده .خب چر ...

هر ۸ ساعت ۲/۵ سیسی

تو بروشورشم نوشته

بری داروخونه خودشون میدن بهت

خارجیشو بگیر

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
خودم رازیانه میخورم برای افزایش شیرم.یعنی اثری نداره.چشم حتما میرم میگیرم فقط بنظر تون دخترم کولیک د ...

احتمال زیاد کولیکه گلم. چون دختره شربت رازیانه براش مشکلی نداره. جاریم میگفت تنها چیزی که روی دخترش اثر داشت همین بود. من نتونستم به پسرم بدم. البته 2 بار بهش دادم. فوق العاده بود ولی بعدش گفتن براش ضرر داره دیگه ترسیدم. فقط چون نوزاده حواست باشه حساسیت نداشته باشه. اگه دیدی حساسیت داد بهش نده.