2821
2789
اره عزیزم وام فوری تا مبلغ پنجاه میلیون بانک مسکن و بانک ملت میدن بانک ملت حدود سه میلیون بر میداره ...

من حدود ۲۰تومن وام میخوام سپرده هم دارم بزارم.مثلا تا ۱۰تومن میتونم بزارم.پولو دوماه دیگه لازم دارم.با این شرایط کدوم بانک برم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استاتر جان با اجازت عزیزم بنظر شما کسی ک ساکن قمه بخواد نقل مکان کنه به تهران با توجه به اینک ...

چرا میخوایید برید تهران؟ دلیل خاصی داره؟ اگه دلیل نداره چرا میخوایید برید نرید. 

کاربر آقا هستم
من حدود ۲۰تومن وام میخوام سپرده هم دارم بزارم.مثلا تا ۱۰تومن میتونم بزارم.پولو دوماه دیگه لازم دارم. ...

نیاز به هیچ کدومش نیست برو بانک ملت بگو وام اعتباری کالا میخام تا مبلغ پنجاه میلیون بهت میدن  فقط ضلمن داشته باش

ضامن یکی دارم فقط میشه؟

عزیزم بانک ملت واسه پنجاه میلیون دوتا ضامن میپیره با یه دونه ضامن فقط ده میلیون بهت میدن .الببته تمام این موارد به رییس بانک مربوط میشه میتونه سخت گیری کنه میتونه راحت بگیره

ببخشید گلم از سودش خبر دارین که چند درصده وام کالا

سودش هیجده درصده.پنجاه میلیون تو سه سال شصت و پنج میلیون میشه. ماهانه یک میلیون و هشتصدو سی و چهار هزار تومن .قسطش هست. و بعضی بانک ها مثل بانک مسکن پنج میلیونش نگه میداره و بعضی ها مثل ملت فقط دو تا دو میلیون و پانصد نگه میدارن.ببین اگر پرستار اشنا داری خیلی خوب میشه چون به پرستاران مبلغ صدو پنجاه میلیون وام میدن البته درصورتی که خودش نخاد.

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792