راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عزیزم اگه صد گرم طلا داری بیا بانک کارگشایی تهران سه تا شعبه داره شعبه مولوی یا اعدام شعبه امیریه و امین حضور در ازای صد گرم طلا ۲۰ میلیون جدیدا میدن و سال باید باید سر سال ۲۴ میلیون پس بدی اسمش وام جعاله است اصل شناسنامه و کارت ملیت ببر و اگر سوالی داشتی شماره بانک 55621441 و ۵۵۳۶۷۸۲۸ و ۵۵۳۸۳۶۹۷ و
تعداد طلاها و مشخصات طلاها و همچنین سود و همه چی نوشته میشه ولی بدش اینه که قسطی نیست و وام باید یک جا تسویه کنی و اگر هم سر سال نتونی تسویه کنی طلاهات به قیمت پابین حراج میکنن
اوه چ خطری😅 مسلما بازپرداخت اقساطی خ بهتره تایکجا اسم این وام مضاربه هست، یکجا باسود...
نه خود بانک بپرسی میگن جعاله دو مدل وام وارند قرضالحسنه و جعاله قرض الحسنه ۲ میلیون میدن فوری باید ۳۰ گرم طلا ببری سر سال باید با سودش ۲۲۵۰ پس بدی ۲۵۰ سودش