2821
2789
عزیزم بانک ملت واسه پنجاه میلیون دوتا ضامن میپیره با یه دونه ضامن فقط ده میلیون بهت میدن .الببته تما ...

یه سوال دارم 

ما برای گرفتن وام  باید چک هم بدیم به بانک

تازه دسته چک میگیریم چیزی از قانون چک نمیدونیم واستفادش

در قسمت در وجه چی باید نوشته بشه  

چیزی لازمه در چک قید بشه که برای ضمانت وام هست؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم اگه صد گرم طلا داری بیا بانک کارگشایی تهران سه تا شعبه داره شعبه مولوی یا اعدام شعبه امیریه و امین حضور در ازای صد گرم طلا ۲۰ میلیون جدیدا میدن و سال باید باید سر سال ۲۴ میلیون پس بدی اسمش وام جعاله است اصل شناسنامه و کارت ملیت ببر و اگر سوالی داشتی شماره بانک 55621441 و ۵۵۳۶۷۸۲۸ و ۵۵۳۸۳۶۹۷ و 

عزیزم اگه صد گرم طلا داری بیا بانک کارگشایی تهران سه تا شعبه داره شعبه مولوی یا اعدام شعبه امیریه و ...

سلام طلارو میدین رسید تحویل میدن؟ 

تاپیک :مانکن های 1400 🌻سرگروه گروه رز زرد🌻وزن فعلی76⭐هدف اول74⭐دوم72⭐سوم70🌠
معمولا سفته میگیرن.بانک ها معمولا سفته میگیرن نیاز به چک نیست.

بعضیا چک میگیرن، 

وام ملت، کارت اعتباری منظورت هست؟ نیاز ب سپرده نداره؟ 

مرسی عزیزم 

تعداد طلاها و مشخصات طلاها و همچنین سود و همه چی نوشته میشه ولی بدش اینه که قسطی نیست و وام باید یک جا تسویه کنی و اگر هم سر سال نتونی تسویه کنی طلاهات به قیمت پابین حراج میکنن 

تعداد طلاها و مشخصات طلاها و همچنین سود و همه چی نوشته میشه ولی بدش اینه که قسطی نیست و وام باید یک ...

اوه چ خطری😅

مسلما بازپرداخت اقساطی خ بهتره تایکجا

اسم این وام مضاربه هست، یکجا باسود... 

اوه چ خطری😅 مسلما بازپرداخت اقساطی خ بهتره تایکجا اسم این وام مضاربه هست، یکجا باسود... 

نه خود بانک بپرسی میگن جعاله دو مدل وام وارند قرضالحسنه و جعاله قرض الحسنه ۲ میلیون میدن فوری باید ۳۰ گرم طلا ببری سر سال باید با سودش ۲۲۵۰ پس بدی ۲۵۰ سودش 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792