2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بانک انصار خوب میداد الان نمیدونم

برو ی ذره اصرار کن بگو مشکل داری میدن

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
چقد میدن و شرایطش چیه

عزیزم دقیق نمی دونم . فقط می دونم میده . باید بری بپرسی

*- اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ .*- اَللّهُمَّ الرْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لی قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ.
بپرسید. ولی ساکن تهران نیستم

استاتر جان با اجازت عزیزم

بنظر شما کسی ک ساکن قمه بخواد نقل مکان کنه به تهران با توجه به اینکه کار استخدامی نداره درامدشون از ماشینه ینی همسرش با ماشین کار میکنه کار عاقلانه ای میکنه؟اگه بخوان برن هم بقط میتونن پرند رهن کنن

اره عزیزم وام فوری تا مبلغ پنجاه میلیون بانک مسکن و بانک ملت میدن بانک ملت حدود سه میلیون بر میداره سه ساله ماهی یک میلیون و هشتصد و بانک مسکن پنج میلیون نگه میداره سه ساله ماهانه یک و هشتصد

خیلی نه شاید رو هم سی چهل گرم بشه چطور

بانک کارگشایی برای هر 10 گرم 1 میلیون وام  میده میتونی از مادری ،خواهری قرض بگیری طلا بذاری بانک تا سقف 10 میلیون 100 گرم طلا ضمانت میخواد همون ساعتم دلم رو واریز میکنن  فقط کپی شناسنامه وکارت ملی وقبض گاز وآب میخواد

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز