2777
2789
عنوان

بوتاکس

| مشاهده متن کامل بحث + 36630 بازدید | 68 پست
اره بخدا منم دقیقا فقط خط اخمم تو نور ی خرده پیدا میشد ندونسته بوتاکس کردم الان روی بینیم ی عالم چرو ...

عزیزم مرسی ک راهنمایی کردی امیدوارم خودتم مشکلت حل شه 

پس تزریق فیلر بهتر از بوتاکسه خودتم انجام بده ایشالا ک چروکات برطرف بشه ب مرور

پیش ب سوی قوی تر شدن...
من سالی یکی دوبار بوتاکس میکنم  پوست بدتر نمیشه و مجبور نیستی مدام بوتاکس کنی

سلام دوست عزیز من میخام بوتاکس کنم ولی میترسم دایمی بشه چون مثلا میخوام برای عید بزنم واقعا بعدش بدتر نمیشم؟چون میکن بدتر میشه چون فلج میکنن بعدش ک میره اثرش اونوقت فلج نیس و بیشتر چروک میکنه ایا درسته؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همسرم انجام میده ولی باورت میشه فرصت نکرده هنوز واسه من بزنه بسته به نوع برندش داره خوبش تا یکسال ...

چه برندی خوبه؟

خدایا تو بساز که اگه تو بسازی هیچکی نمی تونه خرابش کنه☘️🤲🙏❤️
سلام دوست عزیز من میخام بوتاکس کنم ولی میترسم دایمی بشه چون مثلا میخوام برای عید بزنم واقعا بعدش بدت ...

بخدا گول تبلیغاتو نخور اگه اینقدر صورتتو دوست داری ک نمیخای دائمی بشه چ دلیلی داره بری اینکارو بکنی؟؟

بستگی به انتخاب خودت داره که تا کی ادامه بدی ولی ای ن اصلا صحت نداره که بعدا بیشتر پیر میشی همه چی به نحوه مراقبت پوستی و ژنت بستگی داره البته مهمه که از برندهای معتبر بوتاکس هم تزریقت انجام بشه من خودم پیش دکتر حمید ارونقی میرم خیلی راضیم اصلا هم بعد اینکه اثرش از بین میره پوستم شل نمیشه

دکتر زمانی نیا بهترین دکتر برای بوتاکسه به نظرم. چون دقیقا همونجوری که دوست داری تغییر کنی بوتاکس میزنن. کاملا بهداشتی و با بهترین مواد

من قبل اینکه به توصیه دوستم برم پیشش فکر میکردم بعد بوتاکس خیلی مصنوعی میشم. ولی اصلا اینجوری نبود

خواهر و زن عموم باهم بوتاکس شروع کردن. بعد از کاشت ابرو پیش دکتر زمانی نیا، همونجا ب.تاکس هم میزدن

زن عموم بعد 6 7 ماه دیگه تمدید نکرد. اتفاق خاصی نیفتاد فقط همون چروکه که رفع شده بود، برگشت

اما خواهرم هنوز داره ادامه میده و بین 6 تا 8 ماه میره تمدید

البته میگن بدن با بدن فرق داره

من تا حالا بوتاکس نکردم ولی زنداداشم کرده وقتی  زمانش میگذره افتضاح میشه دیگه چشم  ترسیده

اما یه کرمی میخرم دو ماهه میزنم خیییلی راضیم چروکهای روچشم رو از بین برده هر کی میبینه متوجه تغییرات میشهتو روبیکا کانال دارن این شمارشونه خواستین برید  محصول رو ببنید کرم بوتاکس و لیفتینگ فرانسوی  ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲ 

من همسرم انجام میده ولی باورت میشه فرصت نکرده هنوز واسه من بزنه بسته به نوع برندش داره خوبش تا یکسال ...

عزیزم این درسته که تزریف ژل به صورت مثلا اگر سالی دوبار تزریق کنی بعدها باعث سرطان میشه ؟؟

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بوتاکس برای برطرف کردن چین و چروک کاربرد داره. فقط اینکه اگ میخواین این کار رو انجام بدین هم تحقیق کنین که جای خوبی باشه و هم کارشون رو خوب بلد باشن. من آیریس رو میشناسم که کلا کارهای زیبایی انجام میدن و اینجا رو بهتون معرفی می کنم