2777
2789
عنوان

گوشیم😭😭😭😭😭😭😭😭

186 بازدید | 24 پست

پسرم رو گوشیم آب ریخت خاموش شد بردم درستش کردم برگشته ب تنظیمات کارخانه😭😭😭همه عکسام،فیلما،یادداشت ها😭😭همه چی حذف شده...عکسای بچگی پسرم😭😭😭😭خیلی ناراحتم خیلی....تازه گوشیم هم کامل درست نشده هنوز

🌸 تاپیک صلوات 🌸                                       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزن دهنش

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
ویییی

😭😭😭😭😭😭چن سال پیش هم گوشیمو دزدیدن انگار از گوشی شانس ندارم ای خداااا

🌸 تاپیک صلوات 🌸                                       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️🌱
یه برنامه های هست می‌تونه برگردونم عکس های پاک شده رو 

اونی ک درست کرد گفت دیگ بر نمی‌کرده😭اسم برنامه چیه

تجربه شد برات هميشه عكسا رو تو يه ميموري داشته باشي! براي منم اتفاق افتاد يدفعه

خاک تو سرم هی امروز و فردا کردم😭

پس الان با چی تو سایتی    

گفتم ک درست شده ولی کامل ن...وقتی صفحه گوشیم خاموش میشه گوشیم کلا خاموش میشه می‌دونی چی میکم

نمیشه وگرنه الان یکی گوشیش رو بفروشه اون طرف که گوشی رو خریده میتونه برگردونه.اصلا چنین چیزی وجود ند ...

بزن تو نت 

میشه

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔