2777
2789
عنوان

گوشیم😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 24 پست
نمیشه وگرنه الان یکی گوشیش رو بفروشه اون طرف که گوشی رو خریده میتونه برگردونه.اصلا چنین چیزی وجود ند ...

کاش بشه😔

🌸 تاپیک صلوات 🌸                                       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️🌱

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

زدم...اما و فایده

بیشتر بزن😅

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
بیشتر بزن😅

تازه همونم عذاب وجدان گرفتم بعدش...تقصیر خودمم شد😣بعدش ک خیس شد باهاش کار کردم اگه کار نمی‌کردم اینطور نمیشد

🌸 تاپیک صلوات 🌸                                       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️🌱
خاك تو سرم يعني چي مثل خاله زنكا ميگي 😁

نمی‌دونم ناراحتم ی چی میگم 😣

گفتم ک درست شده ولی کامل ن...وقتی صفحه گوشیم خاموش میشه گوشیم کلا خاموش میشه می‌دونی چی میکم

آها آره که می فهمم😐

تاپیک عکس و اسکرین تگ بشم باتشکر😐🔪❤️امیدوارم تمامی آقایون نی نی سایت که خودشونو بجای خانم جا میزنن حامله بشن!!!
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز