2777
2789
عنوان

تجربه من از بی اشتهایی کودک

109010 بازدید | 75 پست

پسر من خیلی بی اشتها بود؛ از وقتی این شربت را بهش میدم خداراشکر بهتر غذا میخوره

چون دغدغه خیلی از مادرها همین بی اشتهایی کودک هست گفتم تجربه خودم را باهاتون به اشتراک بذارم

امیدوارم به دردتون بخوره و خدا همه بچه ها را در پناه خودش حفظ کنه🙏🌹🌹

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من روزی پنج سی سی از این شربت خوشمزه را به پسرم میدم

پسرم سه سال و چهارماهشه

*به قول پسرم شربت پرتکالی😍🤣*

تجربه من از بی اشتهایی اینه که مقصر مادره. وقتی مادر بیخیال شد بچه کم کم اشتهاش خوب میشه. 

راستش من نمیتونم این مدلی باشم. وقتی بچم غذا نمیخوره خودمم اعصابم به هم میریزه و هیچی نمیتونم بخورم 

منم بگم پسرم 20ماهشه وزنش 12 نه لاغره نه چاق رو نمودار 

ولی خدا میدونه تا سکته رفتم وقتی غذا نخورده تجربه من اینه همیشه غذا درست کنید و حتما حتما تنوع بدید ولی به بچه گیر ندید نذارید بفهمه حساسید 

طبیعیه یه روز بخوره دوروز کم. بخوره 

هی اینا رو به خودم میگم 

مولتی هم نیم ساعت یه ساعت قبل غذا بدید عالیه 

منم بگم پسرم 20ماهشه وزنش 12 نه لاغره نه چاق رو نمودار  ولی خدا میدونه تا سکته رفتم وقتی غذا ن ...

بله ممنون گلم🌹

راستش من نمیتونم این مدلی باشم. وقتی بچم غذا نمیخوره خودمم اعصابم به هم میریزه و هیچی نمیتونم بخورم& ...

منم همینطوری بودم ولی وقتی اطرافیانم راهنماییم کردن یه مدت پا گذاشتم روی دلم و بیخیال غذا خوردن و نخوردن پسرم شدم. بعد یه مدت درست شد. ضمن اینکه هیچ دارویی بی عوارض نیست و معمولا تا وقتی از این مدل داروها بهش میدی خوبه. ولی تا کی میتونی ادامه بدی. باید از ریشه درست بشه. فکر هم نکن سنش بره بالا درست میشه. زن داداشم همین فکرو میکرد. اون به خودزنی رسیده بود وقتی دخترش غذا نمیخورد. انقد میزد توی سر خودش که تا چند ساعت از سردرد چشماش باز نمیشد. دخترش الان 8 سالشه و هنوزم بدغذا و بد اداست. فکر آینده کوچولوت باش عزیزم نه اعصاب خودت. بذار از غذا خوردن لذت ببره. 

تا تی جون پسرتون اشتها نداشت یا اینکه خودش نمیخورد  .دختر من از عمد نمیخوره روزی سه بار غذای تازه میپزم براش به جز غذای سفره شاید یکی دوقاشق به زور بخوره.منم وقتی چیزی نمیخوره حالم بد میشه

منم همینطوری بودم ولی وقتی اطرافیانم راهنماییم کردن یه مدت پا گذاشتم روی دلم و بیخیال غذا خوردن و نخ ...

درسته گلم

این شربت را دکتر معرفی کرده  مولتی ویتامین هست از دسته سیپروهپتادین ها نیست که عارضه ایجاد کنه، و لااقل بچه اگه غذا نخوره این شربت را بخوره که بدنش با کمبود املاح و ریزمغذی ها مواجه نشه و بعضی مواد لازم را براش جبران کنه، 

*نمیخوام بگم جایگزین غذا هست*

البته شما هم درست میگی و دویدن دنبال بچه بخاطر غذا صحیح نیست و من نمیگذاشتم بچم متوجه بشه که من بخاطر غذا نخوردنش عصبی و ناراحت میشم

من هم تجربه ای که داشتم رو به اشتراک گذاشتم چون ازش نتیجه گرفته بودم، 

🌹🌹🌹🙏🙏🙏

تا تی جون پسرتون اشتها نداشت یا اینکه خودش نمیخورد  .دختر من از عمد نمیخوره روزی سه بار غذای تا ...

راستش نمیدونم که از عمد نمیخورد یا اشتها نداشت ولی هرچی بود که واقعا خیلی اذیت شدم و خداراشکر این شربت را که بهش میدم بهتر شده

حدود پنج شش روز بعد از خوردن این شربت به وضوح تغییر را دیدم 

راستش نمیدونم که از عمد نمیخورد یا اشتها نداشت ولی هرچی بود که واقعا خیلی اذیت شدم و خداراشکر این شر ...

خداروشکر من دخترم بیست ویک ماهشه نه کیلو شده تازه.شده یکی از غصه های زندگیم

خداروشکر من دخترم بیست ویک ماهشه نه کیلو شده تازه.شده یکی از غصه های زندگیم

خدا حفظش کنه، 🌹

اگه دوست داشتی این شربت را هم با نظر پزشک بهش بده و اگه نتیجه گرفتی بچه هام رو و علی الخصوص پسر بزرگم را دعا کن

🌹🙏💕